Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wingsdiner in Loetje traditiegetrouw volle bak
Zondagavond 13 november was het weer zo ver; Een grote groep Wingsleden, bestuursleden en Heren - en Dames 1 spelers en speelsters kwam bijeen voor het jaarlijkse Wingsdiner in Loetje Overveen. 

Na een redelijk succesvolle zondagmiddag, Heren 1 had met ruime cijfers van hekkensluiter Qui Vive gewonnen, de dames verdubbelden hun puntenaantal tegen Pinoké (al waren ze daar niet onverdeeld gelukkig mee), startte de avond met een geanimeerde borrel.

Wingsvoorzitter Hans Bos trapte af (en tegen de schenen van de dames), waarna de vaste Wingsinterviewer Floris Jan Bovelander herencoach Michel van den Heuvel naar het geheim van het huidig succes van Heren 1 vroeg. Ook vroeg hij naar de verschillen tussen ons Bloemendaal en de andere clubs in Nederland, om adviezen voor damescoach Teun de Nooijer en naar Michels mening over het nationale elftal. Zijn reactie op dat laatste onderwerp blijft nadrukkelijk in Loetje.

Tijdens het eten volgde een interview van Flop met Teun die veel vertrouwen in de tweede helft van de competitie uitte en ook nog een welgemeend en nuttig advies voor de mannencoach had. Melle Spruijt sprak namens Dames 1 haar dank uit voor de tweede uitnodiging voor Loetje op rij en benadrukte het vertrouwen in handhaving in de Hoofdklasse na een ongeslagen reeks in november.

Traditiegetrouw presenteerden Tim Jenniskens en Wouter Jolie hun Petje op - Petje af quiz, die dit jaar een keer niet door Ad Boelaars werd gewonnen. Damessponsor Jerry Hoff was "the last man standing” en ging met het uitgebreide prijzenpakket naar huis.  

Na een afsluitend dankwoord van de trotse voorzitter van Bloemendaal, Hendrik Goeman Borgesius, kwam Ronald Brouwer (laagvliegend vanuit België) nog net voor het sluiten van de avond zijn "grasmaaier trofee” uitreiken aan de speler (of vanaf nu ook speelster) die zich door het seizoen heen op inzet heeft onderscheiden. De langdurig geblesseerde Roel Bovendeert was, daarin wel, de gelukkige. (Succes met de revalidatie, na de operatie, Roel!)

Wil je hier de volgende keer ook bij zijn, bijvoorbeeld om de gegeven antwoorden van de geïnterviewden mee te krijgen, word dan lid van Wings (voor info: [email protected]).

Wingsbestuur

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda