Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Zaalhockey 2016/2017 staat voor de deur
Het zaalhockeyseizoen staat alweer voor de deur. Nog een paar veldwedstrijden en de jeugd mag weer de zaal in. Velen hebben inmiddels al hun eerste zaaltraining(en) gehad in de Tetterode Hal. Vanaf 15 november wordt er ook getraind in de andere hallen. Zie voor exacte tijden en locaties het trainingsschema in de bijlage.
Zoals eerder gecommuniceerd, is er dit jaar minder zaalcapaciteit aan HCB toegewezen. Doordat een aantal jeugdteams zich voor de zaalcompetitie heeft teruggetrokken (zij kozen voor een midwintercompetitie op het veld) is de zaalhockeycommissie er toch in geslaagd om alle teams praktisch evenveel trainingsuren toe te delen als vorig seizoen!

Dit leidt tot de volgende uitgangspunten:

-In principe gaat iedereen uit het team dat zich opgegeven heeft zaalhockeyen. Mocht iemand door een blessure niet kunnen zaalhockeyen dan graag vóór 18 november afmelden bij desbetreffende groepsmoeder. Voor de topteams geldt afmelden bij coaches. Groepsmoeders en coaches inventariseren de afmeldingen en geven dit voor maandag 21 november door aan de zaalhockeycommissie.  

- Zaalhockeysticks kunnen gehuurd worden van de club € 15.00 per stick en borg € 30.00, per mail aanvragen via [email protected]  

- Contributie:
€ 85.00 Topteams (A1, B1, C1 en D1)
€ 65,00 Subtopteams (B2, C2 en D2)
€ 50,00 Breedteteams A, B en C
€ 45.00 Breedteteams D en E

 
Bijlage: 20161029 Zaalhockey schema 2016-2017 v2(1).xls
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda