Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Richard Krajicek openhartig bij HCB Ondernemerskring en ABN AMRO
Op donderdag 17 november organiseerde de HC Bloemendaal Ondernemerskring samen met hoofdsponsor ABN AMRO een geslaagde avond met als gast Richard Krajicek.
Richard werd geïnterviewd door Rutger Mollee, die hem meenam van zijn vroegste herinneringen aan het tennis tot aan zijn huidige carrière, waarin hij onder meer toernooidirecteur van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam is.

Richard gaf een zeer open kijk in zijn leven als prof-tennisser en de lessen die hij daaruit geleerd heeft. Eenmaal aan het woord kwamen er heel persoonlijke anekdotes over de behaalde successen, maar ook de lastige kanten van de topsport werden besproken.

Aan het einde van de avond werden er nog twee VIP kaarten voor het AMN AMRO Tennis Tournament verloot. ABN AMRO hartelijk dank voor de ontvangst op het kantoor in Haarlem. Richard en Rutger dank voor de mooie verhalen.

Ben je geïnteresseerd in lidmaatschap van de HCB Ondernemerskring? Kijk voor meer informatie op http://hcbloemendaal.nl/site/?option=2502&stcname=sponsoring_wingsondernemers&m=4
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda