Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: Een nieuw jaar
Het is inmiddels al veel te laat om iedereen een goed nieuwjaar te wensen, dus dan zal ik dat maar niet doen. Toch hoop ik dat 2017 maar weer een goed hockeyjaar mag worden en dat we er met elkaar weer een mooi jaar van mogen maken op de mooiste familieclub van Nederland!
Nadat de Sint onze club bezocht zijn de veldactiviteiten naar de zaal verplaatst. André Morees heeft er met de zaalhockeycie en zeer beperkte middelen voor gezorgd dat iedereen kan trainen. Wederom een ware prestatie! Zaalhockey blijft een zeer leerzaam spelletje waar vooral de basistechnieken goed getraind kunnen worden.

Zaalprestaties
Bij de eerste teams zijn hele goede prestaties geboekt. Maar liefst zes teams zijn verzekerd van de Districtskampioenschappen en daar kan MD1 komend weekend nog bijkomen. JA1, JB1, JC1, MA1 en MB1 strijden zaterdag 21 januari in Sporthallen Zuid om een plek bij het NK. Heel veel succes en kom deze teams aanmoedigen!

Ook het grootste gedeelte van alle andere teams speelt in de zaal. Er kan nog veel veranderen in de standen omdat het aantal gespeelde wedstrijden in de poule niet altijd gelijk is, maar er is al een aantal opvallende prestaties te vinden voor: JC12 (3e ), JC5 (2e ), JD12 (1e ), JD5 (1e ), MA2 (2e ), MB12 (2e ), MC5 (1e ), MC6 (1e ), MC7 (1e ), MD12 (3e ), MD4 (2e ), MD6 (2e ) en MD7 (2e ),


Voor het tweede jaar op rij zijn afgelopen zaterdag de tweedejaars E gestart in de zaal! M8E1, M8E3, M8E4, J8E1, J8E2 en J8E3 heel veel plezier met jullie eerste zaalhockeyervaring!!


Midwintercompetitie
Veel andere teams zijn afgelopen zaterdag begonnen met de midwintercompetitie. Deze bestaat uit vijf weekenden, waarbij het de vraag is wat daar van door zal gaan. We proberen bij de midwinter al vroeg te beslissen of deze wedstrijden gespeeld kunnen worden in verband met het weer.
Afgelopen zaterdag leek het goed te gaan, maar een flinke hagelbui zorgde ervoor dat veel wedstrijden alsnog gestaakt werden of afgelast. Houd de site in elk geval goed in de gaten!!


Start trainingen
Vanaf 30 januari zullen alle trainingen weer van start gaan, indien het weer het toelaat. De trainingen van 16:45 - 17:45 uur op veld 3 en 4 zullen pas na de vakantie weer starten aangezien het nog niet lang genoeg licht is. In principe blijven alle trainingen op hetzelfde tijdstip. Wel zijn er wat veranderingen in trainers. We zijn druk bezig geweest om het trainersbestand zo neer te zetten dat alle trainingen gevuld zijn. Volgende week zullen we een overzicht van de nieuwe trainers op de verschillende teams publiceren.


Tot op de velden of in de zaal!
Jorge Nolte
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda