Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD-nieuws: 30 januari starten de trainingen weer
Het zaalseizoen zit er bijna op. In mijn vorige stukje schreef ik al dat veel teams het goed doen in de zaal. JC1 is wat dat betreft de kers op de taart. Afgelopen weekend werden ze districtskampioen en dit weekend, 28 januari, nemen ze in Arnhem deel aan het landskampioenschap (zie het bericht daarover elders op deze site)! Ook MD1 en JD1 hebben daar nog kans op, want die spelen op zondag 29 januari het districtskampioenschap. Heel veel succes allemaal!

 

Met ingang van maandag 30 januari starten alle veldtrainingen. Vorige week had ik de hele trainingsschema-puzzel weer klaar voor de tweede seizoenshelft. Helaas besloten een heleboel scholen deze week een roosterwijziging door te voeren en werd er weer van alles op zijn kop gezet. We zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk alles weer helemaal ingevuld te hebben!! In ieder geval is er een aantal kleine wijzigingen qua tijd voor sommige teams. Dit zijn de volgende wijzigingen:


Donderdag: MD4, 16.00-17.00 uur, veld 4 o.l.v.  Kiet Citroen

Donderdag: MD7, 16.00-17.00 uur, veld 4 o.l.v. Noah Krop

Vrijdag: M8E4, 16.00-17.00 uur,  veld 4 o.l.v.  Josianne Wunderink

 

Naast deze veranderingen in tijden, zijn er ook her en der trainers veranderd. Als het hele schema compleet is zullen we al deze wijzigingen op de site zetten en in het Lisa systeem aanpassen.

 

In de week van 6 februari zit Dames 1 in ArgentiniĆ«. Dat betekent dat André, Joelle, Sterre, Laurien, Kiki en Kate er niet zullen zijn die week. We zijn met man en macht bezig om dit zo goed mogelijk op te vangen. Het zou kunnen zijn dat er in die week wat verschuivingen plaats zullen vinden. Ook dat zullen we volgende week duidelijk maken.

 

Twijfel je of trainingen door gaan i.v.m. het weer? Houd dan de site goed in de gaten! Indien trainingen worden afgelast, kun je dat altijd op de site zien!

 

Fijn weekend allemaal.

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda