Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Toppers JC1-zaal knap derde op NK
Op zaterdag 28 januari reisden de jongens van JC1 af naar een besneeuwd Arnhem voor de Nederlandse Kampioenschappen zaalhockey. Een spannende dag voor de spelers en coach Vincent Opgelder, maar ook voor de toeschouwers!

De eerste wedstrijd speelden ze tegen Push uit Breda. Na een snelle openingstreffer van Bloemendaal ging het scoreverloop gelijk op en eindigde de spannende wedstrijd in 2-2.

Vervolgens was Nijmegen aan de beurt. Dankzij het tactisch sterke spel van Bloemendaal, werd het overwicht in het spel uitbetaald met een 3-1 overwinning. Hierdoor ging JC1 door naar de halve finale tegen Cartouche!

De wedstrijd tegen Cartouche werd een echte thriller. Bij een stand van 2-3 voor Cartouche met nog twee minuten op de klok, ging HCB met een vliegende keep spelen. In de laatste 45 seconden kreeg Bloemendaal een strafcorner toegewezen. Deze werd door een voet van de lijn gehouden, waardoor een strafbal volgde. Met nog 20 seconden te spelen, werd deze strafbal koelbloedig ingepuhst. De bloedstollende wedstrijd eindigde zo in een 3-3 gelijkspel waardoor shoot-outs volgden. In deze loterij trok Bloemendaal jammer genoeg net aan het kortste eind.

JC1 is hiermee geƫindigd als derde van Nederland. Een geweldige prestatie en een fantastische ervaring voor de jongens. Gefeliciteerd allemaal, we zijn trots op jullie!!!


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda