Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: Nog drie kampioenen in de zaal

Het zaalseizoen duurt nog één weekend en dan zit het er voor iedereen op. We hebben een heel mooi zaalseizoen gehad, terwijl we beperkte middelen hadden! Kers op de taart was zeker de derde plaats van JC1 bij de Landskampioenschappen. Daarnaast hebben zeven van de acht eerste teams de districtsfinales gehaald en er zijn drie andere teams kampioen geworden: MC7, JD5 en JD12. Daarnaast hebben veel andere teams het goed gedaan in de zaal:

 

De meisjes

MA2 heeft nog een inhaalweekend te goed, maar heeft de tweede plek in zicht. MA5 is op een mooie tweede plaats geƫindigd!

MB2 heeft nog een competitieronde te gaan en kan nog ongeveer op elke plek eindigen. MB12 (mix van B1 en B2) heeft een mooie zilveren medaille gepakt in hun poule!

 

MC5 is bijna kampioen! De meiden hoeven nog maar een punt te pakken uit de laatste twee wedstrijden en dan is het zover! Succes meiden. MC6 is minimaal tweede, maar misschien zit de eerste plek er nog wel in dit weekend! MC7 is op basis van het doelsaldo kampioen geworden! Wat zal dat superspannend geweest zijn! Gefeliciteerd meiden, super gedaan.

 

MD6 heeft zich aan het einde van de competitie knap genesteld op de tweede plek! MD7 ging er heel mooi met een bronzen medaille van door! MD12 staat tweede, maar kan ook nog eerste of derde worden. Succes dit weekend meiden!

 

De jongens

 

Het lot van JC5 ligt in de handen van AMVJ. De mannen staan samen op de eerste plek, maar AMVJ mag nog twee wedstrijden. Dat wordt duimen draaien! JC12 staat op een derde plaats maar had makkelijk tweede kunnen worden als ze geen last hadden gehad van afgelastingen door gladheid op de weg! Ze hebben helaas dus niet alle wedstrijden kunnen spelen.

 

JD5 is met nog twee wedstrijden te gaan al kampioen! Wat een geweldig zaalseizoen hebben jullie gedraaid! Van harte gefeliciteerd. Ook JD12 is met nog twee wedstrijden te gaan al kampioen in de zaal geworden! De boys hebben alles gewonnen en al 66 keer gescoord!


 

Trainerswisselingen deze week

Deze week zijn er veel trainerswisselingen, aangezien een heleboel trainers momenteel in het buitenland bivakkeren. Als het goed is, moet men er nauwelijks last van hebben en is alles opgelost! Echter het weer gaat de komende dagen waarschijnlijk wel een probleem worden. Houd de website dus goed in de gaten, want als de verwachte vorst doorgaat zal er niet gehockeyd kunnen worden!!!

 

In het trainingsschema heeft nog één wijziging plaats gevonden:

Maandag J8E3 16:00-17:00 uur veld 4 olv Noah Krop

 

Volgende week en na de vakantie

Volgende week zal er via het normale trainingsschema getraind worden. Op 17 februari vervallen echter alle trainingen!! Ook in de week van 20 februari wordt er niet getraind ivm de vakantie. Daarna starten vanaf 27 februari alle trainingen weer. Ook de trainingen op veld 3 en 4 vanaf 16:45 uur!!

 

Tot op de velden!

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda