Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wingsborrel in Olympisch Stadion

Vorige week donderdag 9 februari verzamelden een kleine 30 Wingsleden zich op uitnodiging van Offices For You in het Olympisch Stadion te Amsterdam.


Na een kort welkom van gastheer en Wingsbestuurslid Frank van Gorkom, kregen de leden een korte uitleg over de mogelijkheden die Offices For You biedt voor bedrijven en flexwerkers in het kantorengedeelte van dit fameuze stadion. Vervolgens gaf Arlette van der Meulen een presentatie over de doelen van de op deze locatie gevestigde Stichting Sport & Maatschappij. Zij werd daarbij terzijde gestaan door een oud-basketbalster en tevens oud-rugbyster die vertelde over het (maatschappelijke) gat na afsluiting van een topsportcarrière, en de ondersteuning die zij daarbij krijgt van de Stichting.


Daarna was het tijd voor de rondleiding door het stadion. Een zeer ervaren gids wist op dusdanig enthousiaste wijze de Wingsleden te vertellen over allerhande wetenswaardigheden over de Spelen in het algemeen en die van 1928 in het bijzonder, dat de tergende kou bijna (nadrukkelijk: bijna) werd vergeten.


Na de rondleiding sloot men de avond uiteraard af met de vervolgborrel met bijbehorende hapjes.

Veel dank gaat uit naar Frank van Gorkom voor de organisatie en sponsoring van de avond. Tevens dank aan Offices For You en Stichting Sport & Maatschappij.

 

Wil je de volgende keer ook bij een Wings evenement zijn, word dan lid van Wings (voor info: [email protected]).


De (voorlopige) agenda voor dit voorjaar:


  • 26 februari: Wingsborrel bij thuisdubbel

  • 31 maart: Wings golftoernooi

  • 5 april: bezoek Wings aan Ajax

  • 13 mei: Wings Play-off lunch
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda