Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD-nieuws: de trainingen starten weer

Heel Bloemendaal komt weer langzaam op gang, nadat vorige week waarschijnlijk zo'n 90% van de inwoners van Bloemendaal naar de sneeuw vertrokken was. Hopelijk is iedereen zonder blessures en met een bruin gezicht terug en heeft iedereen zin om de latten in te ruilen voor een stick. Want: Vanaf deze week starten alle trainingen weer! Gelukkig is het weer langer licht en kunnen we alle trainingen draaien, dus ook alle trainingen op zand vanaf 16:45 uur, gaan dan weer gewoon door.


Aanstaande zaterdag wordt de competitie hervat voor bijna alle teams. Er zullen dan ook weer teams op gras gaan spelen. Door de hevige regenval hebben de grasvelden het wel zwaar te verduren gekregen. We hopen maar dat het droog blijft en dat ze komend weekend speelklaar zijn.


Vanaf volgende week zal er ook weer 'meegetraind' worden: op basis van de evaluatieformulieren van coaches en trainers worden eerstejaars kinderen uitgenodigd om met een hoger team mee te gaan trainen. Tevens kunnen er tweedejaars kinderen uit de eerste teams uitgenodigd worden om met een hogere categorie mee te gaan trainen. Dit alles is om kinderen een extra uitdaging te geven, maar ook om te kijken hoe de kinderen van de desbetreffende teams zich verhouden tot elkaar.


Tenslotte: de komende twee weken vinden er weer coach-avonden plaats o.l.v. Ewout, Sjoerd of Vincent. Alle coaches hebben hierover een mail ontvangen en we hopen dat ze in groten getale aanwezig zullen zijn.


Veel plezier allemaal en succes weer zaterdag!

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda