Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Vriendenloterij-deelnemers in de prijzen
Na de bel-actie van Heren 1 en Dames 1 vorig jaar hebben veel leden zich aangemeld voor de Vriendenloterij waarmee zij de club een (financieel) steuntje in de rug geven.


HC Bloemendaal heeft in het kader van deze wervingsactie bovendien een paar exclusieve "HC Bloemendaal-prijzen" ter beschikking gesteld. Uit de leden die zich hebben aangemeld voor de Vriendenloterij zijn inmiddels de winnaars getrokken. 


Jonathan Bruinvels won een gesigneerd D1-shirt, Frank van der Molen een Team Great Britain Olympic-shirt van Kate Richardson-Walsh en Marianne en Kees Brinkman wonnen een Blond-theeservies (met bijzondere dank aan onze sponsor Blond-Amsterdam voor het ter beschikking stellen van deze prijs). Deze gelukkigen waren zondagmiddag in de rust van Heren 1 in de bestuurskamer aanwezig om hun prijzen in ontvangst te nemen. 


Ook Alexandra Heerkens won zo'n mooi Blond-theeservies. Alexandra, die als vrijwilliger meewerkt in onze clubwinkel 'de Kleedkamer', werd daar verrast met haar prijs (zie foto). Ze was zeer verguld met deze welkome uitbreiding van haar eigen Blond-servies.


Iedereen van harte gefeliciteerd. En alle deelnemers aan de Vrienden Loterij: dank voor het op deze wijze steunen van onze club! 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda