Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Ondernemerskring met Michel van den Heuvel
Op donderdag 30 maart organiseert de Ondernemerskring van Hockeyclub Bloemendaal samen met sponsor Lumina Learning een bijeenkomst met Michel van den Heuvel. Zowel leden als niet leden van de Kring kunnen zich aanmelden voor deze inspirerende avond.

Onder leiding van Michel van den Heuvel behaalden de Musschen vanaf 2004 drie keer op rij de landstitel. Daarna werd Michel bondscoach van de Nederlandse Mannenploeg en na een uitstapje in Pakistan leidde hij de Heren van Oranje Zwart naar grote successen, met als hoogtepunt de Euro Hockey League titel in 2015.
Sinds dit seizoen is Michel weer terug op het Kopje en zoals u weet doet HC Bloemendaal het onder zijn bezielende leiding heel goed.

Een van de factoren achter zijn succes is om de persoonlijkheden van de individuele spelers systematisch te doorgronden. Met inzicht in de drijfveren zijn de (vaak grote) verschillen in leeftijden, karakters en achtergronden goed te overbruggen en is er een hecht en complementair team te smeden, een must om uit te kunnen groeien tot een kampioensploeg. Deze aanpak hanteert Michel in de topsport, maar geldt evenzeer voor teams in het bedrijfsleven.

Michel vertelt op 30 maart aanstaande hoe hij dit aanpakt, o.a. met behulp van de Lumina Spark persoonlijkheidstest. Daarnaast deelt hij graag zijn ambities voor de H1 ploeg van HC Bloemendaal.

Je aanmelden voor deze avond  kan via deze link: https://goo.gl/formsy1LixRCZAXMcBOgm2 (deze link werkt alleen via de website).


Programma donderdag 30 maart 2017
20:00 uur - 20:30 uur Inloop
20:30 uur - 21:00 uur Introductie Lumina Learning door Theo ten Hagen
21:00 uur - 22:00 uur Michel van den Heuvel aan het woord
22:00 uur - 23:00 uur Borrel

Locatie
HC Bloemendaal
Aelbertsbergweg 3, Bloemendaal
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda