Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
HCB OndernemersKring met Michel van den Heuvel
Op donderdagavond 30 maart vond een OndernemersKring-bijeenkomst plaats in het clubhuis. Een vijftigtal sponsors en belangstellenden zat om 20:00 uur klaar voor een inspirerende avond.

Theo Hagen van Lumina Learning gaf inzicht in het verkennen van mensen via hun gedrag en persoonlijkheid en dit binnen een kleurrijk kader. Samen met coach Michel van den Heuvel is hij is hiermee ook voor Heren 1 aan de slag gegaan.

Na de uitleg van Theo, gaf Michel zelf een boeiende presentatie over hoe hij deze inzichten toepast in zijn team. Op de boeiende wijze waarop Michel altijd vertelt, nam hij ons mee door de persoonlijkheden (kleuren) van de Heren 1 spelers en waarom hij op basis van die kleuren bepaalde keuzes maakt. Hij vergat daarbij ook niet zijn eigen rol en ervaringen mee te nemen. Dit alles ondersteunde hij met een digitale presentatie met veel foto’s en weetjes. Daarnaast nam hij uitgebreid de tijd voor vragen uit de zaal. Dit leverde vaak interessante antwoorden en inside-informatie op. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel bij de bar.
Wie de online-link bij de uitnodiging had ingevuld, kreeg van Theo een persoonlijk boekwerkje met de bevindingen mee.

Theo en Michel, nogmaals hartelijk dank voor jullie inspirerende inbreng!

Heeft jouw onderneming ook interesse in het sponsoren van HC Bloemendaal? 
Zie bijgaand bestand en/of mail naar [email protected]
 
Bijlage: HCB SPONSORMENU 2017.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda