Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wings bij Ajax met Biemond & Van Wijk
Woensdag 5 april ging een Wingsgezelschap van ruim dertig man op uitnodiging van de lokale Mercedes Benz dealer en sponsor van Bloemendaal, Biemond & van Wijk naar de wedstrijd Ajax-AZ.

Na een gezellige ontvangstborrel in de showroom aan de Zijlweg, stapte het, wat betreft clubhart, zeer gemĂȘleerde gezelschap in de Ajax spelersbus voor de reis naar de Arena. Gelukkig vroeg genoeg waardoor de kans dat we op het traject Haarlem-Amsterdam in een AZ supportersfile terecht zouden komen, met alle daarbij behorende vreemde reacties, zo klein mogelijk was.

Na een goed verzorgde maaltijd in de VIP-lounge van de Arena was het tijd om de plaatsen op de tribune in te nemen. Deze laatste zin verdient een nuance. 'Op de tribune' is niet helemaal het gevoel wat we kregen met onze voeten op het gras. Bij een gemiddelde Heren 1 wedstrijd staan we verder van, en hoger boven, het veld (op de picknicktafels) dan op deze woensdagavond.

 

Al doet de uitslag van 4-1 anders vermoeden, het was een spannende wedstrijd waar Ajax tot twintig minuten voor tijd afstevende op een gelijkspel en daarmee gerede kans zou lopen het kampioenschap definitief aan Feyenoord te verspelen. Maar twee doelpunten in de laatste tien minuten zorgden voor de overwinning van zowel Ajax als van Jeroen Ottevanger die opnieuw de toto-getalletjes het best had ingevuld.

 

Na de wedstrijd stond de VIP-lounge weer voor ons open om na te praten en uiteraard na te drinken. Om 23:30 uur vertrok de spelersbus richting Haarlem waar het schoolreisjesgevoel bij Biemond & van Wijk eindigde.

Veel dank gaat uit naar Mercedes Benz, de partner van Ajax, en vooral naar HC Bloemendaal sponsor Biemond & van Wijk voor het mogelijk maken van deze geslaagde avond. Op naar een Zomerzorglaan vol geparkeerde Mercedessen met HCB stickers
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda