Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: De spirit van Isabella
Afgelopen week hebben we afscheid genomen van Isabella. Onze Isabella, die zoveel jaren met ongelooflijk veel inzet en vooral met veel liefde heel veel kinderen de beginselen van het hockey heeft aangeleerd. Natuurlijk wisten we al een tijd dat het niet goed ging, maar Isabella wilde nooit van opgeven weten. Met krukken of in een rolstoel, Isabella wás er, en altijd met een lach. Isabella was niet klein te krijgen…..We zullen onze lieve collega enorm gaan missen en nooit vergeten wat zij al die jaren voor de club heeft betekend. We wensen Jan, Valentina en Gabriella heel veel sterkte toe en we zullen er als club voor jullie zijn. Ongelooflijk knap dat jullie vorige week al "gewoon” weer training hebben gegeven. Op deze manier blijft in ieder geval de spirit van Isabella bewaard op onze club!

 

Deze week wordt er gewoon getraind (ook op de vrijdag!). Daarna is het twee weken vakantie en liggen de trainingen stil. Vanaf 8 mei zijn er dan nog twee gewone trainingsweken. Vanaf 22 mei starten de selectietrainingen. Het schema daarvoor zal eind van deze week op de site verschijnen met alle uitleg.


Afgelopen weekend kwamen Michelle en Lillie in actie op hockeyclub Houten met het Nederlands B team. Er werden drie wedstrijden gespeeld tegen Engeland en die werden alle drie overtuigend gewonnen. Helaas kwam Cis niet in actie door een blessure. Ook Kiki, die geselecteerd was voor Nederlands A moest geblesseerd afhaken.

Flip was met het Nederlands B in Engeland en heeft daar drie dagen zijn goal schoongehouden!


Komende zaterdag vindt er weer een Districts Ontmoetings Dag plaats in het Amsterdamsche Bos, waar veel van onze kinderen de kleuren van Noord-Holland zullen verdedigen. Succes allemaal!!


Alvast een hele fijne vakantie!

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda