Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wedstrijdanalyse HVB vs HVE door Michel van den Heuvel

Tijdens de veiling ten bate van de trainings-trip van Heren 1 in de winterstop, hadden HVB en HVE een videoanalyse door H1-coach Michel van den Heuvel aangekocht.

Op donderdag 20 april was het dan zover: De analyse van het onderling treffen van beide teams tijdens de competitie vond plaats in de mooie ruimte beneden in het clubhuis waar onze vlaggenteams met regelmaat hun eigen spel en dat van de aankomende tegenstanders proberen te doorgronden.

Na een introductie door Heren I-captain Wouter Jolie, gaf Michel van den Heuvel uitleg over de opbouw van zijn videoanalyses. Het was duidelijk dat hij veel tijd had besteed aan de voorbereiding. Alle acties waren nauwkeurig gecategoriseerd en werden voorzien van commentaar en adviezen een voor een getoond en behandeld. 

De grote afvaardiging van de twee veteranenteams kreeg de indruk dat de voorbereiding bij Michel veelvuldig op de lachspieren had gewerkt, maar we zijn er van overtuigd dat dit kwam doordat het te analyseren niveau net iets onder het hem meer gebruikelijke lag.

Michel nam zeer ruim de tijd om alle vragen te beantwoorden en, indien nodig of nuttig, er passende beeldfragmenten bij te halen. Ondanks dat de heren op leeftijd waarschijnlijk een te grote mate van inflexibiliteit zullen hebben om nog nieuwe "trucjes” te leren, waren er voldoende adviezen die gemakkelijk opgepakt en uitgevoerd kunnen worden.

Tenslotte was Veteranen B erg teleurgesteld dat deze beelden er niet toe konden leiden dat het wedstrijdformulier alsnog in haar voordeel werd aangepast. Dit gevoel zal Michel inmiddels nadrukkelijk hebben herkend.

Al met al dank aan Michel, Frederik Kooij, Wouter en Matthieu voor de versnaperingen.

Veteranen E en B

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda