Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
16:40 Uit H35B HC Athena H35A
Uw naam verbinden aan Bloemendaal? Word sponsor!
Dank aan onze sponsors van dit seizoen. Wilt u ook uw naam verbinden aan Bloemendaal en daarmee het tophockey op de club ondersteunen? Laat het ons weten.

Het hockeyseizoen loopt bijna op z’n einde. Tijd ook voor de sponsorcommssie om de balans op te gaan maken. Wat een bijzonder seizoen hebben we weer beleefd met elkaar. De Heren hebben de gehele reguliere competitie de ranglijst aangevoerd, helaas heeft dat niet mogen resulteren in het landskampioenschap. 

Waar Bloemendaal wel kampioen in is gebleken, is de organisatie van het fantastische play-off weekend. Wat een geweldige clubsfeer werd daar weer neergezet. Voor onze trouwe sponsors was daar de exclusieve ontvangst in het clubhuis en op de VIP tribune om hen te bedanken voor weer een seizoen ondersteuning!

 

Uw steun nodig

Tophockey op Bloemendaal is alleen mogelijk door de steun van de sponsors, van hoofdsponsor ABN AMRO tot de tientallen bordsponsors, en daar zijn wij zeer blij mee. 

Sponsoring van deze tophockeyclub is een fantastische manier om exposure te krijgen, zeker nu er ook steeds meer media-aandacht voor deze tak van sport is. Daarnaast biedt Bloemendaal haar sponsors een uitgebreid programma om betrokken te worden bij het wel en wee op de club.

 


Verschillende manieren om te steunen

Er zijn veel interessante manieren om Bloemendaal te ondersteunen. Kijk daarvoor in de bijlage linksonder. Zo zijn wij nog specifiek op zoek naar  sponsors voor op het wedstrijdtenue van Dames 1, die momenteel hard werken om zich te handhaven in de Hoofdklasse. 

Ook bij Heren 1 en op de club zijn nog diverse mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd om eens van gedachten te wisselen wat voor u de mogelijkheden voor sponsoring op HC Bloemendaal zijn? Wij gaan graag met u in gesprek! [email protected]

 
Bijlage: HCB SPONSORMENU 2017 -goed.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda