Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: Trainingsschema jeugd 2017-2018
Sinds twee weken zijn de eerste teams al weer volop aan het trainen, terwijl iedereen nog heerlijk van zijn vakantie aan het genieten was! De competitie begon op 2 september al voor de A1, B1 en C1 teams, dus moesten ze in een megakorte tijd klaargestoomd worden voor de competitie.

Kick-Off

Voor alle overige teams is het seizoen begonnen met de Kick-Off. In een stralend zonnetje onder het genot van een lekker muziekje uit de OSAKA-stand speelde iedereen zijn of haar eerste wedstrijd van het seizoen. Super mooi dat OSAKA de nieuwe kledingsponsor is geworden en flink uitgepakt had om een mooie Kick-Off sfeer te creƫren. Natuurlijk de hele Kick-Off commissie bedankt voor deze mooie start van het seizoen!!

KG 4 ingewijd

Vandaag zijn ook de eerste wedstrijden op Veld 4 gespeeld. Wat ligt het veld er mooi bij! Het wordt vechten om te trainen en te spelen op Veld 4. Want hoe mooi is het om een waterveld te hebben in een beschermd natuurgebied. Ik denk dat er geen ander waterveld op een mooier plekje ligt dan ons Veld 4!!

Trainingen gaan van start

Met ingang van maandag 3 september gaan alle trainingen van start! We hebben voor negentig procent van alle teams al trainers gevonden. Echter, sommige trainers zitten nog op roosters te wachten of hebben net een roosterwijziging gehad. We zullen er alles aan doen om vanaf volgende week voor ieder team een vaste trainer te hebben. Deze week zullen sowieso alle trainingen doorgaan, maar her en der dus met een invalkracht.

In het schema in de bijlage onderaan staat op welk veld iedereen traint!

Er zijn helaas twee trainingstijden gewijzigd:

Dinsdag traint JB2 nu van 17:00-18:00 en JC1 van 18:00-19:15 uur. Excuses voor het ongemak.


Veel plezier met trainen deze week en succes met de start van de competitie!


Tot op de velden.
Jorge Nolte
 
Bijlage: Trainingschema 2017-2018 voor op de site (1).xlsx
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda