Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Bootcamp op woensdag (met aangepaste tijden)

Vanaf woensdag 6 september gaan we weer starten met de bootcamptraining voor alle senioren en veteranen. Vorig seizoen was een groot succes, dus we gaan er graag mee door! Het is de ultieme manier om fitter te worden en tegelijkertijd aan teambuilding te doen, of mensen uit andere teams eens beter te leren kennen. Ook dit seizoen is de training in samenwerking met 201FysioSport.

 

De training duurt 45 minuten en kan voorafgaand aan je reguliere hockeytraining. Uiteraard kan je ook komen bootcampen als jouw hockeytraining op een andere dag is.

 

Trainingen op woensdagavond

De trainingen worden gegeven op woensdagavond
19:30 tot 20:15 uur
20:30 tot 21:15 uur
21:15 tot 22:00 uur

Onder leiding van de gediplomeerde trainers zal je sneller fit worden en dus ook minder gevoelig zijn voor blessures.

 

Inloopspreekuur fysiotherapie

Op woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur is Jordy Lodewijks (fysio van Dames 1) aanwezig voor vragen over blessures of eventueel een korte behandeling op de club.

 

Kosten

Door de samenwerking met 201FysioSport hebben we de kosten laag kunnen houden.

50€ per persoon of
400€ per team

Dit zijn in totaal 25 bootcamp trainingen. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen en in de winterstop kan er doorgetraind worden bij 201FysioSport (let op: per 1 november hebben ze een nieuw adres: Zijlweg 9-11 in Haarlem).

 

Opgeven

Je kunt je opgeven door te mailen naar [email protected] onder vermelding van je naam, team en tijdstip waarop  je graag wilt komen trainen.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda