Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
10 jaar G-Hockey: een prachtig feest
Afgelopen zondag was een vrolijke dag, want de G-Hockey vierde haar tienjarig bestaan. De G-hockeyers mochten meelopen in de line-up voor de wedstrijd van Dames 1, ze waren getuige van een toespraak van de burgemeester en kregen een mooi certificaat van Melle, de aanvoerster van Dames 1. Ook de begeleiders en jeugdtrainers werden extra in het zonnetje gezet. En natuurlijk ontbrak bij dit verjaardagsfeest ook een heerlijke taart niet. 


"Wat was het leuk om het tienjarig bestaan van de G-hockey zo met de club te vieren!" vertelt Vickey Herman de Groot-Boon, voorzitter van G-Hockey Bloemendaal, nog nagenietend. "Om met Hendrik te spreken: we zijn zo blij met het familiegevoel binnen de club waar de G-hockey zo bij hoort. En heel veel dank aan de Angelwings (Carissa, Wietske en Akkie), Dames 1, Melle, Glenn, Matieu, de burgemeester natuurlijk, het bestuur, Hendrik, Els en Laura". 


Bestuurslid Laura Bakker: "Het was een prachtig feest! Namens het bestuur wil ik Vickey heel hartelijk bedanken voor al haar inzet en enthousiasme de afgelopen jaren. En natuurlijk ook heel veel dank aan alle trainers, begeleiders, ouders en iedereen die het G-hockey een warm hart toedraagt. Op naar de volgende 10 jaar!"
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda