Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: Trainingen rondom de herfstvakantie

De voorcompetitie zit er al weer op. Alle teams hebben vijf wedstrijden gespeeld en aan de hand daarvan wordt de competitie bepaald. In de CDEF vindt nu een tussen-poule plaats waarna er vanaf maart in de eindpoule gespeeld wordt. De A- en B-teams spelen de rest van het jaar in een poule van acht en spelen daar dus veertien wedstrijden in. Hier vindt geen herindeling meer plaats.

Volgende week, de week van 16 tot en met 20 oktober, is de laatste trainingsweek voor de herfstvakantie. Er worden dan clinics gegeven door Heren 1 en Dames 1. Dus let goed op; In het schema in de bijlage is precies te zien hoe deze week eruit ziet! In de herfstvakantie wordt niet getraind tenzij anders afgesproken met de trainer.

Vanaf maandag 30 oktober wordt er weer getraind volgens het reguliere schema. Echter alle trainingen op veld 3 en 4 die starten om 16:45 uur of later gaan niet door tot en met de voorjaarsvakantie. Dit in verband met de invallende duisternis!

JA1 en MA1 hebben zich geplaatst voor de landelijke competitie. Gefeliciteerd!!! MB1 heeft zich geplaatst voor de Super A-competitie. JB1 moet zich aanstaande zaterdag door middel van een beslissingswedstrijd proberen te plaatsen voor de landelijke competitie. MC1 en JC1 spelen de plaatsingswedstrijd voor de IDC-1. Deze spannende wedstrijden vinden plaats op Alliance. MC1 speelt om 09:00 uur, JC1 om 12:30 uur en JB1 om 14:15 uur. Heel veel succes allemaal en hopelijk komen zoveel mogelijk supporters jullie aanmoedigen!!

MC5, MD3, MD5, JB2, JB3 en JB5 zijn herfstkampioen geworden!! Gefeliciteerd allemaal! MB2 MC6 JA3 JB4 en JC4 zijn allemaal tweede geworden in hun poule. MA3 staat tweede in de poule maar heeft nog een inhaalwedstrijd. Mocht deze gewonnen worden dan zijn ook zij kampioen. Al deze teams zullen in ieder geval na de herfst in een hogere poule ingedeeld worden.

Heel veel plezier komende week met de clinics van Heren 1 en Dames 1 en alvast een fijne herfstvakantie.

Tot op de velden.


 

 
Bijlage: JN.JPG
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda