Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
16:40 Uit H35B HC Athena H35A
'Wens komt uit'… Succesvolle ondernemersavond bij HC Bloemendaal

"Een vurige wens die uitgekomen is”, zo opende Mirjam Veen, directeur ABN AMRO MeesPierson Kennemerland, haar welkomstwoord tijdens de zeer goed bezochte ondernemersavond op vrijdag 13 oktober jongstleden.

Was zij al eens eerder op vrijdagavond te gast bij ondernemersbijeenkomsten en wedstrijden van andere hockeyclubs, uiteindelijk keek zij het meeste uit naar zo’n avond bij haar ‘eigen’ HC Bloemendaal. Het geduld werd beloond… De wedstrijd van Heren 1 tegen hdm werd vanwege EHL-verplichtingen van ons keurkorps door de KNHB verplaatst naar… de vrijdagavond.

Niets werd aan het toeval overgelaten om een succesvolle avond te organiseren. Als speciale gast was Guus Hiddink uitgenodigd. De ruim 200 gasten luisterden aandachtig naar het leuke en gevarieerde interview dat Floris Jan Bovelander hem afnam. Van Hiddink’s ervaringen in verschillende voetbalculturen (hij was in maar liefst vijf landen bondscoach), de huidige staat van het Nederlands voetbal ("voetballers gaan veel te jong naar het buitenland. Op je 24steis vroeg genoeg. We missen leiderschap en ervaring”) tot en met zijn plannen voor de toekomst ("wellicht een nieuw leven als analyticus”). Hij zal in ieder geval nooit meer op het veld staan. Belangrijkste boodschap die Guus zijn gehoor meegaf was toch wel om vooral open en helder met elkaar te (blijven) communiceren. "Wij draaien teveel ons hoofd weg en nemen te weinig verantwoordelijkheid. Spreek elkaar aan en zeg waar het op staat. Het zal een boel ergernis en onduidelijkheid wegnemen.”

Aan het einde van het interview werd door Mirjam Veen en Guus Hiddink een cheque uitgereikt aan Floris Jan Bovelander. Voor zijn ‘One Million Hockey Legs’ om het hockey voor kinderen in India via ‘Social Projects, Hockey Projects en Business Projects’  verder te ontwikkelen met als ultiem doel om meer dan 500.000 kinderen over het hele land te laten hockeyen.

Voordat de wedstrijd begon liet Jacques Brinkman de aanwezigen in een enthousiast betoog weten hoe de mannen van Heren 1 hdm de wil op zouden leggen. Zijn vooruitziende blik mondde voor ‘onze mannen’ uit in een klinkende 6-0 overwinning als kers op de taart van deze zakelijk en sportief geslaagde avond.

Veel dank gaat uit naar ‘Passie voor eten’, die het de gasten culinair uitstekend naar de zin wist te maken. Rick Wesselink was in z’n nopjes met deze avond: "Wat is er nou mooier dan om als sponsor van de club op zo’n avond het walking dinner te mogen verzorgen? Een betere manier om je visitekaartje af te geven is er niet.” Ook de barploeg van HC Bloemendaal en DJ Gerard Paul Haga verdienen een compliment voor hun ondersteuning en muzikale bijdrage aan deze avond.

Geïnteresseerd om ook deelgenoot te zijn van het zakelijk netwerk van HC Bloemendaal? Stuur een mailtje naar [email protected]. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda