Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Succesvol Wingsdiner in het clubhuis

Zondag 19 november was het weer zover. Een grote groep Wingsleden, AngelWings, vrienden, sponsoren, bestuursleden en Heren - en Damus 1 spelers, kwam bijeen voor het jaarlijkse Wingsdiner. Dit jaar vanwege het grote aantal niet in Loetje, maar in ons eigen clubhuis. Een verslag van de avond:

Na een succesvolle "halfseizoen-afsluiting” (Heren 1 had die middag de ongeslagen status ook in Rotterdam weten te behouden), startte de avond met een geanimeerde borrel. Wingsvoorzitter Hans Bos trapte af, waarna  - tijdens een heerlijk door Vooges verzorgd diner - de nieuwe HCB voorzitter Els van Mierlo een nieuwe betekenis aan de letters van Wings probeerde te geven (we zijn nog zoekende…). De vaste Wings-interviewer Floris Jan Bovelander vroeg Damus-coach Teun de Nooijer en aanvoerster Melle Spruijt naar de status van het team (kijken ze omhoog of omlaag). Vanuit de Heren werden aanvoerder Glenn Schuurman en nieuwe aanwinst "Flop Carrotfarmer” (volgens mij waren beide bijnamen goed) aan de tand gevoeld, respectievelijk over hun gevoel bij de eerste seizoenshelft en bij deze nieuwe club. Wietske de Ruiter greep tussendoor haar kans om de mogelijke rol van Wings en AngelWings bij de loopbanen van de spelers en speelsters voor het voetlicht te brengen.

Traditiegetrouw presenteerde Tim Jenniskens -dit keer voor het eerst samen met Jaap Stockmann-  de "petje-op-petje-af-quiz", die wederom niet door Ad Boelaars werd gewonnen. Kim van Leeuwen (Dames 1) was "the last (wo)man standing" en ging met het uitgebreide prijzenpakket naar huis: een hockeystick (waar ze er waarschijnlijk al een paar van had) van Jamie.

Nadat de dinertafels weer ingeruild werden voor een plek aan de bar, bleef het nog lang erg gezellig.


Hans Bos 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda