Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Uitnodiging voor nieuwe speelsters & teams Dames Masters-competitie

Sinds vorig seizoen is de Dames Masters-competitie gestart, waar HC Bloemendaal ook enthousiast aan meedoet. Het is een reguliere competitie op zondag voor dames veteranen van minimaal 45 jaar. Je kunt meedoen aan de Masters-competitie met een team van spelers van 45 jaar of ouder, waarvan er maximaal zes spelers tussen 40 en 45 jaar mogen zijn (dispensatieregeling).

Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar nieuwe speelsters voor in ons eigen team, maar ook nieuwe teams in zowel de top-poule (waar wij in spelen) als in de breedte-poule die nieuw opgezet wordt.

Om kennis te maken met deze competitie en te verkennen of er teams willen overstappen naar de bestaande top-poule of de nieuwe breedte-poule, is er op 18 februari een Dames Masters Wintermiddag op Pinoké. Vanaf 14:00 uur ben je van harte welkom met je team of met een deel van je team om te kijken of de Masters-competitie iets voor jullie is.

Je krijgt goed inzicht in het niveau van de competitie. Alle huidige Masters teams doen mee en voor de breedte-poule zijn ook al meerdere aanmeldingen. We spelen korte potjes van twintig minuten tegen tegenstanders van vergelijkbaar niveau. Na afloop opwarmen en een borrel.

Ook als je een niet-helemaal compleet team hebt kun je aan deze dag meedoen: wij proberen dan jouw team aan te vullen zodat je toch kunt spelen. In de competitie zijn combinatieteams mogelijk.

 

Wil je meedoen?

Als je ge├»nteresseerd bent om mee te spelen in ons eigen Bloemendaal Mastersteam, of als je meer informatie wilt over de Masters-competitie, neem dan contact op met Ingrid Hendriksen (06-57598462 of [email protected]). Wil je meedoen aan de Masters Wintermidddag op Pinoké, stuur dan een mail aan [email protected] (Astrid Ventevogel) onder vermelding van top of breedte, en als je geen compleet team meeneemt hoeveel spelers je wel hebt.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda