Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: Alle veldtrainingen zijn afgelopen

Afgelopen zaterdag 2 december was de laatste competitieronde van 2017. Helaas duurde het net een weekend te lang, want sinds vrijdagavond ging het vriezen. Hierdoor kon maar een gedeelte van de jeugdwedstrijden gespeeld worden. Het is nu aan de bond om te bepalen welke wedstrijden nog ingehaald dienen te worden. Dit zal via de groepsmoeders naar de teams gecommuniceerd worden.

 

Voor de A- en B-teams zal er pas in maart ingehaald worden. Voor de C- en D-teams vindt echter een herindeling plaats. Indien het van belang is worden deze wedstrijden daarom nog deze week ingehaald. Tijdens de winterstop vindt dan de herindeling plaats voor de tweede seizoenshelft. Bij de E en de F zal waarschijnlijk niet ingehaald worden, maar ook dat zal komende week duidelijk worden.

 

Wat wel duidelijk is, is dat àlle veldhockeytrainingen afgelopen zijn. Vanaf nu wordt er alleen maar getraind in de zaal. Helaas is de zaalcapaciteit dit jaar zeer beperkt, maar we hopen dat ondanks het gebrek aan trainingsuren iedereen een leuke en leerzame zaalcompetitie tegemoet zal gaan.

Niet iedereen gaat de zaal in; In de maanden januari en februari gaat een behoorlijk aantal teams midwintercompetitie spelen. Afhankelijk van het weer kan er dan lekker gespeeld worden op de zaterdagen.

 

De veldhockeytrainingen beginnen weer op maandag 5 februari. We trainen dan drie weken tot de vakantie. Op 10 en 17 februari zijn er dan mogelijkheden om oefenwedstrijden te spelen. 

 

Alvast een hele fijne winterstop.

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda