Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
16:40 Uit H35B HC Athena H35A
Bloemendaal sponsors slaan handen ineen

HC Bloemendaal biedt sponsors een interessante topsport omgeving en is daardoor tegelijkertijd een geweldig platform voor bedrijven om te netwerken, waarbij het plezierig zaken doen is.

 

Recent hebben Frame Offices en Vooges de handen ineen geslagen.

 

Frame Offices is een "Full Service Business Centre”, ontstaan uit de behoefte van kantoorgebruikers aan een inspirerende en professionele werkplek met een prettige sfeer. Of u nou een multinational of een flexwerker bent, Frame Offices is toegankelijk voor iedereen: betaalbaar, zonder verplichtingen en gesitueerd op toplocatie Zocherzichtaan de noordzijde van het Centraal Station Haarlem, Kennemerplein 6-14. De ligging in hartje Haarlem en de open en industriële uitstraling van het gebouw makenZocherzicht tot een perfecte plek voor het ontvangen van uw relaties.

 

 

Binnenkort opent Vooges Centraal haar deuren in het gebouw. Bij Vooges Centraal kunt u terecht voor uitgebreide en verse lunches, heerlijke diners en een gastvrije en uitnodigende plek om te borrelen.

 

 

Frame Offices staat voor flexibiliteit en service. Het enthousiaste personeel staat graag tot uw beschikking om uw werkdag nog aangenamer te laten verlopen. Mocht u een rondleiding of meer informatie wensen over deze nieuwe Haarlemse hotspot, dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 023 201 60 60.  

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda