Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
MA1, MB1, JC1 en MD1 spelen zaterdag districtskampioenschappen zaalhockey

Het is natuurlijk veel te laat om iedereen nog een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar toch alsnog de beste wensen voor iedereen en vooral een gezond 2018! Ik hoop dat het voor iedereen weer een mooi sportief jaar mag worden.

Voor ons begint het hockeyjaar natuurlijk eigenlijk in augustus en dat betekent dat we nu halverwege zijn. Langzaam beginnen de eerste teams zich alweer te melden op het veld, mede door de midwintercompetitie. De meeste teams spelen echter in de zaal. Zaalhockey blijft natuurlijk een mooi spelletje dat vooral een ideale mogelijkheid is om de basistechnieken van het pushen en het aannemen van de bal te verfijnen.


Veel teams hebben pas net twee of drie competitierondes achter de rug, terwijl de eerste teams al klaar zijn met de competitie. MA1, MB1, JC1 en MD1 hebben zich weten te plaatsen voor de districtskampioenschappen op zaterdag 20 januari in Sporthallen-Zuid in Amsterdam!

Met vaak minimale training is dat een fantastisch resultaat. MA1 speelt om 13:45 uur de halve finale tegen Pinoké en eventueel de finale om 15:45 uur. MB1 speelt tegen Amsterdam om 15:00 uur en de eventuele finale om 17:00 uur.

Ook JC1 speelt tegen Amsterdam. De mannen spelen om 11:00 uur en de eventuele finale om 13:30 uur. MD1 speelt om 09:15 uur tegen Rood-Wit en de eventuele finale om 11:15 uur. Heel veel succes allemaal en ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen deze teams komen aanmoedigen!!

Natuurlijk ook alle andere teams heel veel plezier en succes komend weekend in de zaal of op het veld.

 

Tot op de velden of in de zaal.

 

Jorge Nolte


foto: MD1

 
Bijlage: 456E387E-773E-4F8E-BC73-DF6B790FEE52.jpeg
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda