Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: Trainingen weer van start!

Hopelijk heeft iedereen een heerlijke vakantie gehad. Duimen dat we niet teveel gebroken benen en polsen hebben, maar daar komen we deze week snel achter. 


In Nederland was het de afgelopen weken ook echt winter wonderland! Er kon weer ouderwets geschaatst worden op het meertje van Caprera. Ewout en Kees hebben daar zelfs moderne hockeycurling wedstrijden gehouden! 


Het weer ziet er vanaf deze week gelukkig goed uit. De sproeiers kunnen weer aan en we kunnen eindelijk volle bak aan de gang. Ook alle trainingen op veld 3 en 4 vanaf 16:45 uur kunnen gewoon doorgang hebben nu het langer licht is!


Vlak voor de vakantie is de zaalperiode helemaal afgesloten. JA3 en MC3 pakten een bronzen medaille. JD5, MD5 en MD6 gingen er maar liefst met een zilveren plak vandoor! Voor MA2, MB6, JC12, MC12 en MC5 was het groot feest aangezien zij allen kampioen geworden zijn. Alle teams van harte gefeliciteerd deze mooie resultaten!!


Vanaf volgend week gaan we starten met het meetrainen met hogere teams. Op basis van de evaluatieformulieren van de coaches en trainers worden er kinderen uitgezocht die voor een extra trainingsmoment in aanmerking komen. Deze zullen deze week gecommuniceerd worden. Wij willen graag zien hoe kinderen zich op een hoger niveau stand houden. Dit geeft ons dan weer informatie voor de selecties van mei en juni en uiteindelijk voor de teamindelingen van volgend jaar. Er wordt ons nog wel eens de vraag gesteld wat wij nu doen met de evaluaties van coaches en trainers. Dit is daar dus een goed voorbeeld van. Vandaar dat wij het ook erg belangrijk dat deze worden ingevuld.Veel plezier en succes komende week op het veld!Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda