Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: ‘Ontwaakt uit de winterstop’

Het is niet dat er niks gebeurt maar zo’n winterstop heeft toch veel weg van een winterslaap. De temperatuur is laag, het tempo is er wel uit en op de velden is het rustig. Natuurlijk wordt er vergaderd, overlegd, voorbereid en geklust. Er wordt met heel veel plezier gefeest op het AB-feest met rapper Keizer (wie kent hem niet?). Er worden zelfs deals gesloten en, met Arthur van Doren, niet de minste! En er wordt fanatiek en verdienstelijk gespeeld in de zaal. Maar op de velden blijft het rustig.


Tijd om te ontwaken uit de winterstop! Afgelopen weekend was het gelukkig zover. De Damus trapten af op vrijdagavond en veroverden een mooi punt op Hurley. Tussen de trouwe supporters langs de lijn dit keer geen bestuursleden. Wij kookten die avond in het clubhuis voor de Heren. Achttien hongerige en waanzinnig leuke gasten plus het ‘technisch hart’. Samen een heel mooi team, dat bovendien zondag de sterren van de hemel speelde. Laat ons maar in de waan dat wij daar vrijdagavond ons steentje aan hebben bijgedragen. Volgende keer zijn de Dames aan de beurt!


Op zaterdag en zondag alle competities weer van start en dus volle velden en een clubhuis vol leven. En dankzij ieders medewerking was de situatie bij de ingang overzichtelijker dan ooit op zaterdag. Iedereen was bereid zijn fiets achter het clubhuis te zetten. Auto’s stonden en reden niet op de stoep. Teams verzamelden ergens anders dan bij de paaltjes, zodat het daar overzichtelijk bleef en keepers alle ruimte hadden om snel even hun grote tassen te komen halen. Geen probleem en verkeersregelaar zijn bleek één van de gezelligste vrijwilligersfuncties die je kunt vervullen op de club (aanmelden kan nog via [email protected]). Ik hoop dat we dit kunnen vasthouden, ook op doordeweekse dagen. Het is in ieder geval een belangrijk punt dat naar voren was gekomen in het overleg met de omwonenden.

 

En nu maar hopen dat de winterstop écht voorbij is. En dat een klein beetje nachtvorst dit weekend geen probleem is voor de bespeelbaarheid van de velden. Want het is heerlijk om weer wakker te zijn en er staat een weekend met heel veel hockeyplezier voor de deur. Dus graag tot op de club!


Els van Mierlo
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda