Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Junior EHL geweldige ervaring voor JC1

Niet alleen Heren 1 had een fantastisch paasweekend tijdens de EHL; Ook de Jongens uit de C1 hebben een echt Europees toernooi gespeeld, de 'ABN AMRO under 14 EHL'. Ze hebben zich hiervoor weten te kwalificeren door in september van Rotterdam en Kampong te winnen.

Deze junior-EHL vond op zondag 1 en maandag 2 april plaats op hetzelfde complex als de EHL. De jongens werden al zaterdagmiddag in Bloemendaal opgehaald door een bus die geregeld was door de EHL-organisatie en ABN AMRO. Zo konden ze samen met de Bloemigans Heren 1 tegen KHC Dragons aanmoedigen. Ze verbleven, net als de Heren, met hun begeleiding in een hotel in Rotterdam.

De volgende dag mochten de jongens zelf aan de bak. De concurrentie uit Ierland (Three Rock Rovers 1-2) en Spanje (Real club de Polo 3-3) bleek pittig en aan het eind van de eerste dag werd duidelijk dat een finaleplaats er helaas niet inzat. Gelukkig kon het toernooi op dag twee met een mooie winst op het Engelse Wimbledon (6-0) worden afgesloten. Daarna was het tijd om met VIP-bandje op de tribune te genieten van Heren 1 tegen Saint Germain.

Wat een unieke ervaring! Mede dankzij de begeleiding van Vincent, Joris en Flop voor de jongens iets om nooit te vergeten. 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda