Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De laatste gewone trainingsweek is ingegaan!
Het einde van het seizoen begint te naderen. Deze week is de laatste normale trainingsweek, want volgende week beginnen de selectietrainingen. De data van deze trainingen en groepen staan op de site. Ook zijn er deze week evaluatiegesprekken en aan de hand daarvan kunnen er nog kinderen aan de selecties toegevoegd worden.

Aangezien de competitie nog even doorgaat, worden er nog wel trainingen georganiseerd voor de eerstejaars E en de F. Aangezien er bij de ABCD ook nog gewoon competitierondes zijn, worden er voor hen instuiftrainingen georganiseerd. Dit zijn vrijwillige trainingen die vooral bij een flinke opkomst toernooitjes zullen worden. Zie de bijlage voor de tijden van deze trainingen.

Er is na de EHL ruimte voor teams om nog met elkaar te trainen. Als teams dit willen moeten ze met mij contact opnemen, dan kan ik aangeven wanneer er veldruimte is. Teams moeten dan wel zelf voor een trainer zorgen.


Slechte opkomst
Wat ons opvalt is dat de opkomst de afgelopen weken flink tegenvalt. Zeker op de zaterdagen! Wij willen graag dat alle teams op een goede manier en vooral met elkaar het seizoen afsluiten. Wij doen daarom een dringend beroep op iedereen om de laatste zaterdagen te komen hockeyen. Hockey is een teamsport en vanuit die gedachte is het volstrekt normaal dat je er alles aandoet om er te zijn.


Selectietrainingen
Wij verzoeken iedereen om 15 minuten voor aanvang van de selectietrainingen aanwezig te zijn. Iedereen zal dan een hesje met een nummer krijgen en dan kunnen de kinderen nog een warming-up doen. De selecties vinden altijd plaats op veld 1 of veld 2. Alleen op woensdag 23 mei zullen de selecties plaats vinden op veld 4!

Het is mogelijk dat in de komende week de selectiedagen van de A1, B1 en C1 selecties nog aangepast worden. Indien dit gebeurt, krijgt iedereen uit deze groepen daar persoonlijk bericht over.

 

Alvast een heel fijn pinksterweekend, geniet van de EHL, succes bij de selecties en veel plezier bij de laatste wedstrijden.

 

Tot op de velden,

 

Jorge Nolte

 

 

 

 

 
Bijlage: laatste trainingsweken.png
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda