Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
16:40 Uit H35B HC Athena H35A
Dank aan de sponsoren!

Om de EHL plaats te kunnen laten vinden op het Kopje is een heleboel inspanning nodig. Daarvoor zijn vele vrijwilligers druk in de weer. Maar om die tribunes, het promodorp alle bekabeling en nog veel meer neer te zetten, is ook geld nodig. Zes sponsoren hebben dit mede mogelijk gemaakt. Zij ontvangen (net als onze bestaande sponsoren) hun gasten dit weekend in de geweldige EHL HCB Hockey Lounge.


Provincie Noord-Holland en gemeente Bloemendaal

De Provincie Noord-Holland en de gemeente Bloemendaal steunen de organisatie van de EHL vanwege de economische impact en om de inwoners van Noord-Holland en in het bijzonder Bloemendaal zo’n prachtig internationaal evenement te bieden. Zij hopen daarnaast dat Bloemendaal, als vertegenwoordiger van de mooie provincie Noord-Holland, ook kan profiteren van het thuisvoordeel. Met alleen een bijdrage van de gemeente Bloemendaal was de organisatie niet mogelijk geweest. Maar met de toezeggingen van de gemeente en van de provincie kon de club zich eind 2017 kandidaat stellen bij de EHL voor de organisatie van de Final Four. Geweldig voor iedereen in deze omgeving.


Dutchen

Dutchen sluit als dé aanbieder van luxe vakantievilla’s, gelegen op prachtige en unieke, kleinschalige locaties in binnen- en buitenland, goed aan bij het publiek van de EHL. Zij delen de liefde voor de club en hopen in de toekomst nog meer hockeyfamilies te mogen ontvangen. Dutchen ontwikkelt net als de EHL hun merk op internationaal niveau. Waar de EHL vernieuwend wil zijn door steeds te kijken naar nieuwe regels probeert Dutchen innovatief zijn op het gebied van duurzame vakantiewoningen en unieke overnachtingen. Van schitterende villa’s in Oostenrijk tot prachtige huizen met jacuzzi’s aan de Noord Hollandse kust.

Felison

Wat Felison bindt met de EHL is de liefde voor sport en cultuur en de wens deze bijzondere ontmoeting te delen met bijzondere relaties. Zij verheugen zich erop met hun relaties deze bijzondere ervaring te beleven. Zoals EHL vooruitstrevend en innovatief is in haar spel en voor haar spelers, is Felison dat voor haar relaties. Als serviceprovider van inkomensverzekeringen bieden zij hun relaties (assurantietussenpersonen) een unieke dienstverlening waardoor zij in staat zijn bedrijven in Nederland te voorzien van de beste oplossing(en) en advies op het gebied van inkomensverzekeringen.
‘Met gemak het beste advies’, daarmee kenmerkt Felison zich in haar dienstverlening. Door sponsoring van de EHL hopen zij nog meer assurantietussenpersonen kennis te laten maken met deze unieke dienstverlening.


Hörmann

Hörmann is een toonaangevende internationale aanbieder van elektrisch aangedreven deuren voor thuis of op het bedrijf. Net als Jaap Stockman houdt Hörmann de boel graag goed dicht.
Zij hopen dat Bloemendaal weer Europees kampioen wordt en dat het een mooi afscheid van Jaap Stockman en Jamie Dwyer wordt. Dan heeft iedereen een prachtig weekend waar Hörmann een klein onderdeel van is geweest.


BUKO

BUKO verzorgt de eco-toiletten tijdens de EHL en heeft een grote bijdrage geleverd aan de infrastructuur met zaken als hekwerk, kassa-units en opslag- en werkruimte. Een onmisbaar onderdeel van zo’n groot evenement. Net als Bloemendaal is BUKO enorm gegroeid, maar blijft het in de basis een familiebedrijf, zoals Bloemendaal een echte familieclub blijft.

 


 

 


Wij danken alle sponsoren voor het mede mogelijk maken van de EHL op Bloemendaal.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda