Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: 'Inspanning en succes van de hele club'

Zie het als een uitdaging: een vol competitieweekend combineren met de finales van de Europese clubkampioenschappen. Het is de afgelopen weken al vaker gezegd en kan niet genoeg herhaald worden, dat het een inspanning en het succes is van de hele club om dit mogelijk te maken.

Het zijn de leden van de club, de buren van de club en de ouders van de clubkinderen die allemaal een bijdrage leveren. Sommigen zijn al maandenlang bezig met voorbereidingen, anderen gaven zich met hun team op om dit weekend te komen helpen en weer anderen moeten via Caprera lopen om hun wedstrijd op veld 4 te spelen of spelen zelfs hun thuiswedstrijd op een andere club.

Hier zal zeker wel eens iemand van balen. Dat kan niet anders. Maar een onvertogen woord valt er niet. En dat vind ik wel iets waar we trots op kunnen zijn. Net zoals we trots mogen zijn als we deze dagen aankomen op de club en die tribunes zien staan, de tent voor het clubhuis (in passend oranje) en het enorme terras in Het veldje van de boer, van waar je uitkijkt over het Meertje van Caprera.

En nu volgens het Haarlems dagblad ‘Zelfs het weer is geregeld’ (welke vrijwilliger moeten we daarvoor bedanken?) ziet het ernaar uit dat we een geweldig weekend tegemoet gaan. Het kriebelt. De Bloemigans zijn georganiseerd. De Heren zijn fit. We zijn er klaar voor!

Zoals ik al zei, de competities zijn ook nog in volle gang. Op zaterdag en op zondag. En op zondag zou je eigenlijk niet moeten wachten op de wedstrijden die vanaf 13:30 uur gespeeld gaan worden, maar doe je er verstandig aan om 10:30 uur al naar de club te komen. Op dat tijdstip spelen Dames 2 (KG4) én Heren 2 (KG2) en beide teams zijn nog in de race om kampioen te worden. De dames spelen voor een promotie plaats naar de reserve Hoofdklasse, de heren spelen al op dat hoogste niveau. Leuke teams, leuke wedstrijden. Dus zorg dat je zondag op tijd komt. En maak er een lekker lange zonnige hockeydag van.


Els van Mierlo

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda