Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Yessss!!! Bloemendaal beste club van Europa

Bloemendaal heeft zondag met 8-2 (EHL-telling) van Kampong gewonnen. Daarmee haalde de club het EHL–kampioenschap binnen.

Vanaf de eerste minuut speelde Bloemendaal fel maar het lukte niet te scoren. Sterker nog, op slag van rust bracht Kampong de stand op 0-2.

Vijf minuten na de rust kreeg Bloemendaal een strafcorner, die werd eerst ver buiten de cirkel gespeeld en vervolgens scoorde Xavi. Hierdoor werd het doelpunt met twee punten beloond, in plaats van een punt wanneer die uit een strafcorner gevolgd zou zijn.

Drie minuten later scoopte Floris Wortelboer met een machtige haal de bal ver in de cirkel van Kampong waar Roel Bovendeert de bal er heel knap in een keer in wipte: 2-4.

In de 48ste minuut hield Jaap Stockmann met een geweldige redding de voorsprong in stand. De wedstrijd werd feller. Drie minuten voor tijd haalde Kampong zijn keeper eruit en scoorde Bloemendaal nog twee keer. Thierry Brinkmann en in de laatste minuut Jamie Dwyer.

’t Kopje explodeerde! Jaap Stockmann werd uitgebreid bedankt door de Bloemigans die de afgelopen weken het team zo hebben gesteund.

Het was een geweldig einde van een fantastisch toernooi waar onze club veel complimenten voor heeft gekregen. Dankzij de inzet van zoveel vrijwilligers hebben we er een echt hockeyfeest van gemaakt.

foto: ehlhockey.tv

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda