Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Veel dank namens Heren 1 en TopMusch
Heren 1 aanvoerder Glenn Schuurman wil alle vrijwilligers en fans bedanken voor het EHL-weekend:

Namens Heren 1 wil ik iedereen die het weergaloze EHL-weekend mogelijk heeft gemaakt ontzettend bedanken. De sfeer, de faciliteiten en het enthousiasme waren onvergetelijk. Het EHL-weekend weerspiegelde de enorme verbondenheid en passie in de club.
Jullie steun heeft absoluut een grote bijdrage gehad in deze fantastische Europese titel.

Eentje om nooit te vergeten. Trots! Nogmaals veel dank en tot snel!

Glenn Schuurman
captain Heren 1


Pepijn Post namens TopMusch:

Wat een feest om kampioen te worden op je eigen club. Voor eigen publiek in onze eigen Bloemendaal sfeer! Iedereen heeft genoten, en iedereen heeft daar een bijdrage aan geleverd.

Al het hele seizoen werd achter de schermen en op het veld knetterhard gewerkt om onze ambities waar te maken. En dit is waar we het met zijn allen voor hebben gedaan.

Heel veel dank aan iedereen die het hele jaar door de handen uit de mouwen steekt. Veel dank aan Niels-Olaf Bout en zijn organiserend comité van de EHL. Grote complimenten. Driehonderd vrijwilligers, geweldig gedaan. We waren een magnifiek visitekaartje.

En last but not least: alle complimenten aan de spelers en staf van Heren 1. Met 33 officiële wedstrijden, 22 zeges, 9 gelijke spelen en 1 verliespot was het al mooi. Maar zo revanche nemen na de klap die jullie opliepen in de play-offs, getuigt van kwaliteit.

Pepijn Post

Bestuurslid Tophockey & Sponsoring HC Bloemendaal
Voorzitter TopMusch


Foto: Marie-Thérèse van Ouwel
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda