Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: "Even kleurde de wereld oranje...."
Even kleurde de wereld oranje. Althans Europa. Of ... in ieder geval Bloemendaal. Vorig weekend was een weekend waarin trots, mooi weer, sportief succes, 500 vrijwilligers en meer dan 10.000 supporters samen kwamen op onze club. 


Afgelopen week kwam ik er niet toe er iets over te schrijven, want iedere keer dat ik mijn laptop openklapte vroegen nieuwe foto’s, ontroerende filmpjes en andere berichten de aandacht. Zo vol als mijn hoofd zat, zo leeg bleef het Word-document voor de column. Hoe het er in de hoofden van de Heren en die van het ‘Team Niels-Olaf’ uit heeft gezien, daar kan ik me niet eens een voorstelling van maken. En evenmin kan ik de woorden vinden om te beschrijven wat voor bijzondere club we zijn en hoe dankbaar we ervoor kunnen zijn dat we dit hockeyfeest met elkaar konden maken en vieren. Laat ik het maar houden bij een groot "DANKJEWEL" aan alle vrijwilligers, spelers en fans!


En terwijl de opwinding en het succes nog natrilden in de lucht, lagen afgelopen weekend de velden er alweer bij alsof er niets was gebeurd. Tribunes weg, koeien in de wei, de cricket-pitch klaar voor gebruik. En op het veld werd gespeeld voor zo’n beetje de laatste punten en de eerste kampioenschappen van dit seizoen. Zo vierden in ieder geval MD3, MB6, JC4 en 5 al hun kampioenschap evenals JC1, dat mag gaan spelen om het Nederlands Kampioenschap. Verder gaat JB1 Super B finalewedstrijden spelen. En op zondag promoveerde DVA (terug) naar de hoofdklasse, HVE naar de overgangsklasse en ook HVH en nieuwkomer HVJ werden kampioen. Van die laatste teams heb ik weer fijne foto’s van blije mannen en trotse kinderen voorbij zien komen. 


Sommige dingen blijven gelukkig altijd hetzelfde. Alle jeugdkampioenen (het worden er vast nog meer!) worden op zaterdag 16 juni a.s. om 14:00 uur gehuldigd op het clubhuis, waarna de jaarlijkse vrijwilligersborrel zal losbarsten voor iedereen die heeft geholpen van dit seizoen weer een succes te maken. Je vindt meer informatie hierover op de site. 


Bloemendaal zal nog éven oranje kleuren....


Els van Mierlo
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda