Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Topweek voor de arbitrage

Een topweek voor de arbitrage: 2 nieuwe CS+ scheidsrechter en 24 nieuwe clubscheidsrechters! Zaterdag 2 juni zijn Patrick Teeuwen en Jürgen Lücke geslaagd voor hun examen tot CS+ scheidsrechter. Na een intensieve begeleiding in de voorafgaande maanden door Robert van Werkhoven en Raymond Kossen, hebben zij tijdens hun wedstrijd van MB1 tegen Groningen MB1 kunnen laten zien wat zij in huis hebben. Beiden feliciteren wij van harte!


Een ander heuglijk moment was het clubscheidsrechters-examen van donderdag 31 mei. Maar liefs 24 van de 26 kandidaten zijn hierbij geslaagd. Stan Went heeft het uur voor het examen weer de ‘speedtraining’ verzorgd en hierbij iedereen voorzien van de nodige tips & tricks. De rest van de voorbereiding voor het examen bestond uit e-learning en kon iedere kandidaat zelf thuis doen. Carissa Sorko had nul fout en heeft dus een hele bijzondere prestatie geleverd.


Ben je er ook klaar voor om je kaart te halen en als clubscheidsrechter aan de slag te gaan? In het nieuwe seizoen zullen de ‘speedtrainingen’ met aansluitend het examen weer gepland gaan worden. Houd hiervoor de site of de app in de gaten.


Nog even voor de B-jeugd: vanaf 1ejaars B ben je verplicht om je clubscheidsrechterskaart te halen. Heb je als 2ejaars B (of A speler!) nog niet je clubscheidsrechterskaart, dan ben je niet speelgerechtigd. Je kunt je alvast aanmelden op [email protected], dan houden we je op de hoogte.Mocht je net als Patrick en Jurgen de opleiding tot CS+ scheidsrechter willen volgen en wil je jezelf verder ontwikkelen? Neem dan contact op met [email protected]. We vertellen je er graag alles over!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda