Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: ‘Richting de zomervakantie’
We wandelen zo’n beetje richting de vakantie met z’n allen. En je weet hoe het gaat: als je bijna vakantie hebt ben je er opeens ook enórm aan toe. Nou schijnt belangrijk te zijn dat je, voordat je vertrekt, alles goed afrondt. 


Dus wat betekent dat voor de club? Ten eerste dat mogelijke kampioenschappen nog even over de streep moeten worden getrokken. En dat is gelukt! Zo liet D2 er met een 6-1 overwinning tegen Hurley geen twijfel over bestaan dat zij de terechte kampioen zijn in de reserve overgangsklasse. Volgend jaar speelt dit team reserve hoofdklasse en daar zijn we trots op, zeker omdat het eigenlijk ‘gewoon’ een vriendenteam is met ontzettend leuke meiden die al jaren op Bloemendaal hockeyen. Gefeliciteerd dames! En wat te denken van JC1, dat onder leiding van Vincent, Flop en Joris landskampioen werd door zondag in de finale Oranje-Rood met 3-1 opzij te zetten. Heel knap gedaan mannen! Last but not least kaapte HVF het ticket naar de 1e klasse weg voor de neus van directe concurrent HVG. 


Al die grote en kleine kampioenschappen moeten natuurlijk gevierd worden. D2 deed dat met een lunch, HVF dacht ik met een extra pitcher (en nog één) en JC1 was op voorhand al het Meertje van Caprera in gedoken. 


Alle andere jeugdkampioenen en de E-tjes en F-jes zijn zaterdag op de club gehuldigd tijdens de allereerste kick-out van het seizoen. Een zee van oranje shirtjes met daartussen Thierry en Laurien met de EHL beker en de Gold Cup. En Glenn die 250 medailles kwam omhangen. Alleen maar blije koppies. Volgend jaar zeker weer! 


Goed afronden betekent verder een bbq met je team, een wedstrijd tegen de ouders, een zonnige borrel voor alle vrijwilligers, een dag lang Hemels D en een lange dag Veteranentoernooi.  


Maar voordat je vertrekt schijn je ook je voorbereidingen te moeten treffen voor een stressvrije thuiskomst. In ons geval: zorgen dat er weer een enthousiaste trainersgroep staat om alle teams, hoog en laag, volgend seizoen goed training te geven. En natuurlijk de teamindelingen maken. Proberen iedereen in te delen op het niveau dat bij hem/haar past of bij de vrienden met wie hij/zij wil spelen. 


Verder stopt er heel af en toe wel eens een vrijwilliger of zoeken we nieuwe sponsors, ook over die invulling wordt nu al nagedacht. En aarzel niet: meedenken en meedoen mag!  
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda