Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Kennemerclubs werken samen aan CS+
Met tips van anderen word je beter én wordt het fluiten steeds leuker en uitdagender. Voor scheidsrechters met een clubscheidsrechterskaart die zich willen ontwikkelen is er daarom een speciaal opleidingsprogramma. Daarmee word je clubscheidsrechter-plus (CS+) en kun je wedstrijden op hoger niveau fluiten.


Onlangs zijn de arbitragecommissies van Alliance, Bennebroek, HC Bloemendaal, HBS en Rood-Wit bij elkaar gekomen. Met elkaar wilden zij kijken of er meer samengewerkt kan worden bij het opleiden van CS+ scheidsrechters en het bijscholen van al opgeleide CS+ scheidsrechters. Het resultaat is een samenwerkingsprogramma met passende workshops (op basis van het KNHB-programma) verdeeld over de vijf clubs. Hierdoor is het niveau van de workshops hoger, leren CS+-ers elkaar regionaal kennen en wordt een eenduidig opleidingsniveau in de regio Kennemerland gecreƫerd. Dit alles natuurlijk om het (CS+) fluiten (en dus ook het hockey) nog leuker te maken.


De opleiding start op 11 september 2018. Daarnaast zullen er gezamenlijke workshops komen voor de al opgeleide CS+-ers. Mocht je meer willen weten over het gezamenlijke CS+-programma of wil je CS+er worden? Neem dan contact op met de arbitragecommissie van HC Bloemendaal: [email protected]

Voor meer info over de CS+ opleiding klik je hier

https://www.youtube.com/watch?v=NLk9h40WAiA&feature=youtu.be
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda