Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: "Heerlijk om terug te zijn!"

Dit weekend was het te doen in Almere. De stad van Ali B., Glennis Grace en de ouders van Wouter Jolie. En afgelopen zondag de stad waar Heren 1 zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen speelde. Samen met behoorlijk wat Bloemendalers, ouders van spelers én natuurlijk vader en moeder Jolie (die dit keer toch echt voor Almeerse waren, waar zoon Stijn speelt) zagen we onze mannen daar veel kansen creëren en uiteindelijk met 1-2 winnen. Opgelucht en trots op dit talentvolle, jonge team verlieten we de Muziekwijk weer.


Ze zitten erop, een paar lange, zomerse weken zonder werk en zonder hockey. We hebben ervan genoten, zeker. Maar het is ook heerlijk om terug te zijn en samen aan het nieuwe seizoen te beginnen. Een seizoen met een nieuwe commissaris Jeugd. Laura Bakker heeft de functie drie seizoenen vervuld en gaat ermee stoppen. We gaan haar zeker missen en voor honderd andere dingen strikken. Tijdens de ALV op 27 september a.s. staan we hier uitgebreider bij stil en wordt Lara Frank voorgedragen om haar op te volgen. De kans dat je Lara kent is vrij groot. Ze heeft vier kinderen hockeyen op de club, speelt zelf ook en is groepsmoeder geweest. We zijn heel blij dat Lara de komende jaren een paar uurtjes van haar vrije tijd in de hockeyclub wil steken...


Ook nieuw dit seizoen is de rookvrije zaterdag op de club. De combinatie jeugd, sport en roken is niet meer uit te leggen en op deze manier dragen we als club graag bij aan een stap richting een rookvrije generatie, een initiatief dat vanuit de KNHB wordt ondersteund en al door veel clubs is opgepakt.


Nieuw is verder dat we voortaan ‘cashless’ zijn. Geen kwetsbare contante geldstromen meer, maar gewoon betalen met je pin- of je Bloemendaalpas. Net zo makkelijk!


Niet nieuw, maar vertrouwd-leuk is de kick off, aanstaand weekend. De oproep daarbij is: kom op de fiets! Het wordt mooi weer, het wordt druk, je wordt ervoor beloond als je met je kinderen op de fiets komt en bovenal is het eigenlijk heel raar om níet op de fiets naar je hockeyclub te komen. Toch?<


Dus graag tot op de club èn...op de fiets!


Els van Mierlo

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda