Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
25 september Spelregelcafé en 4 oktober Scheidsrechterscursus en -examen
Op dinsdag 25  september organiseert de arbitrage-commissie een spelregelcafé in het clubhuis. Op 4 oktober is de scheidsrechterscursus met aansluitend het examen (let op: dit is een gewijzigde datum!)

25 september: Spelregelcafé

Op dinsdag 25  september, van 19.45 tot 21.30 uur, organiseert de arbitrage-commissie in samenwerking met de KNHB een spelregelcafé in het clubhuis. Tijdens deze bijeenkomst zal een top-bondsscheidsrechter ingaan op de spelregels en ben je in de gelegenheid vragen te stellen over specifieke spelsituaties. Ben je scheidsrechter, trainer, coach of manager of ben je op een andere manier geïnteresseerd en wil je deze avond meemaken? We nodigen je graag uit ! Om inzicht te krijgen wie er deze avond aanwezig zullen zijn, vragen wij je wel even van te voren aan te melden: stuur een mailtje aan [email protected] en doe dat liefst vòòr 20 september a.s. 


4 oktober: scheidsrechterscursus en examen (let op: dit is een gewijzigde datum!)

Daarnaast organiseert de arbitragecommissie van HC Bloemendaal op donderdag 4 oktober 2018 voor de eerste keer dit seizoen een scheidsrechterscursus met aansluitend examen. Met de e-learning en een ‘speedtraining fluiten’ (verzorgd door voormalig bondsscheidsrechter Stan Went) bereid je je voor op het examen. Geef je zo snel mogelijk op! Vanaf B-leeftijd is het hebben van je scheidsrechterskaart verplicht! 


Even de praktische informatie op een rijtje: 
- stuur een mail naar [email protected] met daarin je volledige naam, adres, team en geboortedatum. 
- geef je z.s.m. op, dit kan tot uiterlijk 27 september 2018 - na aanmelding zorgen we dat je z.s.m. een inlogcode voor e-learning toegezonden krijgt (zorg ervoor dat het goede mailadres bij ons bekend is!) 
- middels e-learning kun je op een tijdstip dat het jou uitkomt aan de slag met de examenstof 
- donderdag 4 oktober om 18.30 uur vindt de cursusavond plaats (zeer aan te bevelen, vrijwel alle examenvragen komen hier aan bod) 
- Aansluitend is dan om 20.00 uur het examen. 


Let op: Zonder aanmelding vooraf kun je geen examen doen. Zorg dus dat je je vooraf aanmeldt bij [email protected] krijgt na afloop direct te horen of je je scheidsrechterskaart hebt gehaald en dus de felbegeerde MUS-fluit hebt verdiend! 


Heel veel succes! 

De arbitragecommissie 
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda