Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column van de voorzitter: "Winst en Plezier"

Natuurlijk, KG1 is ons hoofdveld. Staan, zitten en hangen rondom dat veld op een zonnige septemberzondag is bepaald geen straf! Zeker niet als je daar, om te beginnen, Dames 2 een punt ziet pakken tegen Ring Pass. Na twee wedstrijden in de reserve hoofdklasse staan de dames op 4 punten. Focus. Is dat het toverwoord? Uit betrouwbare bron weet ik dat dat het niet kan zijn. Plezier, dat is het! Als vriendinnen weten de dames elkaar binnen en buiten het veld moeiteloos te vinden, de meesten al jaren lang. Als je wint heb je vrienden, volgens Herman Brood en Henny Vrienten. Maar als je vrienden hebt, win je volgens mij.


Vrienden maak je ook met mooie acties. Dus Pili en Roel zullen afgelopen zondag veel vrienden hebben gemaakt. Een paar wonderschone acties, niemand doet het ze na, honderd procent op snelheid en intuïtie. Het doelpunt van Roel moet je nog maar even in de samenvatting bekijken. En nog een keer en nog een keer. Het blijft genieten.


Winst en plezier. Daar draait het allemaal om. En gelukkig zijn we daar als club best wel goed in: sportief en financieel. Tijdens de ALV op 27 september hoor meer over hoe het afgelopen jaar er ook weer goed uit heeft gezien. Maar een tipje van de financiële sluier kan ik vast oplichten door te zeggen dat we, mede dankzij de EHL, met een bescheiden plus kunnen afsluiten. De vraag of de EHL ons geld heeft gekost is te beantwoorden met een volmondig 'nee'. De vraag of de volledige opbrengst dan naar tophockey gaat (die vraag krijgen we nogal eens), kan ook met een duidelijke 'nee' worden beantwoord. Een deel van het financiële resultaat blijft bij de club en besteden we aan leuke ‘extra’s’: aan de aankleding van een slotdag, een nieuwjaarsborrel, gratis koffie als je op de fiets komt of een act op het AB-feest. Sportieve en financiële winst dus voor de hele club, naast het plezier van een toernooi om trots op te zijn.


Als je meer wil weten over het afgelopen en het lopende jaar van je club, dan kom je naar de ALV. Natuurlijk op de fiets.

 

Els van Mierlo
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda