Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Supercoach Pili Roman bij MB3
Afgelopen zaterdag 22 september speelde MB3 tegen Alliance onder begeleiding van supercoach Pili Romang uit D1. Pili komt uit Buenos Aires en is bezig aan haar tweede seizoen voor Bloemendaal.


Er werd verzameld in de bestuurskamer waar de speelsters zich mochten voorstellen in het Engels. Vervolgens vertelde Pili het een en ander over haar leven in Nederland en haar hockey carrière tot dusver. Er werden wederzijdse vragen gesteld en Pili was zeer benieuwd naar wat het team zelf aanmerkte als zwakke punten. Zij gaf naar aanleiding hiervan tips en adviezen. De focus kwam te liggen op discipline en respect, dynamiek in het spel en vooral inzet. Hockey is tenslotte een teamsport. 


Vol nuttige informatie begaven we ons naar veld 4. Na een warming up onder leiding van Pili begonnen de dames vol energie aan de wedstrijd. Het ging gelijk op hetgeen resulteerde in een doelpunt van Bloemendaal gevolgd door en doelpunt van Alliance. In de rust werd door Pili nogmaals uitgelegd welke verbeterpuntjes gemaakt konden worden. Helaas nam Alliance in eerste instantie het initiatief en viel de 1-2, maar in de loop van de tweede helft kwamen de Bloemendaal dames sterk terug echter bleek het net te weinig om een punt te veroveren.  


Al met al een hele nuttige middag met veel nuttige tips van Pili en waar absoluut verbetering te zien is ten opzichte van de eerste wedstrijd van de competitie. Dat belooft wat voor de komende wedstrijden! 


Pili, muchas gracias en nombre del equipo!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda