Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: Vergaderen en fluiten
Het was een mooie en een lange ALV, afgelopen donderdag. Mooi omdat we zoveel mensen mochten bedanken die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor de club, in het veld of daarbuiten. Mooi omdat we (ook) financieel een goed jaar achter de rug hebben, mooi vanwege de opkomst op de vergadering en mooi was zeker het enthousiasme waarmee de update van Michiel Stange over de accommodatie en het onderhoud werd ontvangen. Een goede manier om te laten zien waar we allemaal mee bezig zijn en waar zoveel tijd en geld aan wordt besteed. Dat gaan we tijdens een volgende ledenvergadering weer doen, met een of meer andere onderwerpen.
Gezien de uitgebreide agenda was het niet vreemd dat het ook een lange avond werd. Na afloop bleef iedereen gelukkig nog ‘even evalueren’ aan de bar, maar we beraden ons op een manier om de duur van de vergadering iets te beperken.


Spannende hockeytijden
Dan over hockey, twee dingen. Het zijn spannende tijden voor de jeugdteams want er zijn nog maar twee wedstrijden te gaan in de voorcompetitie. Voor alle elftallen is het de uitdaging om na de herfstvakantie op het juiste niveau te worden ingedeeld. Zelf vinden ze het juiste niveau natuurlijk altijd het hoogste niveau en eerlijk gezegd: de meeste teams, ook de eerste teams, liggen op koers om dat daadwerkelijk te halen! Over twee weken weten we meer..

Fluiten
Wat nog niet helemaal goed gaat is het fluiten. Jeugdteams die geen  bonds- of CS+scheidsrechters krijgen toegewezen, worden gefloten door ouders en door A- en B-jeugd.
De bedoeling is dat zoveel mogelijk ouders een scheidsrechterskaart halen zodat iedereen een keer aan de beurt komt. Ben je een ouder zonder kaart, dan kun je donderdagavond 4 oktober van 18.45 tot 21.00 uur weer deelnemen aan de speedcursus met aansluitend het scheidsrechtersexamen. Stuur een mail naar [email protected] en je kan misschien dit weekend al je kaart hebben.
Ouders van hele jonge kinderen zijn zeer welkom. Het makkelijkst is namelijk om te beginnen met fluiten (begeleiden) als je kind nog in E of F speelt en vervolgens met je kind mee te groeien. Maar ook senioren en veteranen die nog geen kaart hebben kunnen 4 oktober meedoen. Bij Bloemendaal is de regel dat deze teams elkaar fluiten op zondag. Het inhuren van scheidsrechters is niet wenselijk. Als je kunt spelen, kun je ook fluiten en het is een prima manier om (nog meer) andere teams te leren kennen.

Tot op de club. En op de fiets.

Els van Mierlo
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda