Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wings-diner voor het eerst in "de Uitkijk"

Afgelopen zondag 7 oktober was het weer zover: een grotere groep dan ooit aan Wingsleden, AngelWings, Vrienden, Sponsoren, bestuursleden en Heren - en Dames 1 spelers en speelsters kwam bijeen voor het jaarlijkse (Angel)Wingsdiner. Nadat we - na diverse jaren in Loetje Overveen - vorig jaar waren uitgeweken naar het clubhuis, zochten we het deze keer een stukje hogerop: "de Uitkijk", bovenop het Kopje.

Na een redelijk succesvolle thuisdubbel (Heren I behield de ongeslagen status en koppositie ook tegen Rotterdam, en Dames 1 verloor nipt van topploeg Laren), startte de avond met een geanimeerde borrel op het terras van de Uitkijk. Wings-voorzitter Hans Bos trapte af, waarna de nieuwe eigenaar van "de Uitkijk", David van Geene, ons welkom heette. (Angel-)Wings interviewster Wietske de Ruiter bevroeg bondscoach Max Caldas naar zijn ervaringen met de Nederlandse hockey-mannen. Vervolgens besprak ze met de coach van onze Damus, Teun de Nooijer, de moeilijkheden, maar vooral ook de mogelijkheden van zijn team dit seizoen. HCB-voorzitster Els van Mierlo benadrukte tijdens de biefstuk het belang van de vleugels van de mus.

Traditiegetrouw het meest populaire item van de avond, de "petje-op-petje-af-quiz", werd dit jaar gepresenteerd door een combi van een Wingslid (Rogier Hofman) en een Heren I speler (Florian Fuchs). De vragen waren dit jaar netjes onderverdeeld in Damus en Heren vragen. Florian durfde het aan om voor deze groep van 125 man zijn vragen in het Nederlands te stellen. Deze persoonlijke primeur ging hem uitstekend af! Doordat er door de deelnemers bij het antwoorden massaal werd afgekeken, duurde het vrij lang voordat er een winnaar was. En dat is uiteindelijk niet volledig gelukt: Rob Schuyt en Hendrik Goeman Borgesius eindigden ex-aequo op de eerste plek en zullen hun diner-bon dus gezamenlijk moeten gaan verzilveren. Na het diner bleef het aan de tafels en bar nog lang gezellig druk.

Veel dank gaat uit naar David van Geene van "de Uitkijk" voor de goed geregelde avond, het heerlijke diner en voor de flinke bijdrage die hij leverde om de kosten beheersbaar te houden.

Wil je hier de volgende keer ook bij zijn, word dan lid van Wings of AngelWings. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar [email protected] of [email protected]

 

Wings- en AngelWingsbestuur

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda