Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
JB3 met Florian naar winst (..maar zonder bitterballen)
Afgelopen zaterdag 6 oktober kreeg JB3 wel een heel prettige verrassing. Niemand minder dan Florian Fuchs werd toegevoegd aan het coach-team en wel als 'supercoach'. In de bestuurskamer werden voor de wedstrijd alle tactische zaken besproken, zoals de opstelling en de speelwijze. De tegenstander, Pinoké, had nog geen punten weten te halen en dus werd er besloten om hoge druk te spelen. Verder kreeg Florian nog de nodige vragen om de oren. Zo kwamen de jongens te weten dat Florian midden in Amsterdam woont, en op een woonboot nog wel! Hij nodigde de mannen van JB3 en-passant uit om eens langs te komen, mochten ze in de buurt zijn! Dat kan nog wel eens interessant worden...


Om de inzet wat te verhogen werd er een bittergarnituur in het vooruitzicht gesteld bij meer dan zeven goals verschil. Samen met het gegeven dat Florian als supercoach nog geen wedstrijd had weten te winnen, zorgde dat voor een meer dan scherpe ploeg. Na de eerste helft stond het al 6-0. Maar... in de tweede helft werd de gouden tip van Florian toch in de wind geslagen, namelijk: "keep it simple!". Zo eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 8-2. 


Voor de rekenaars onder ons, nèt geen bittergarnituur! Wel de eerste plaats in de poule op basis van doelsaldo. Florian, bedankt!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda