Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Infobulletin zaalhockey
Nog even en het zaalhockey-seizoen begint!  Alle junioren-en seniorenteams zijn al definitief aangemeld bij de hockeybond.


Omdat we vinden dat zaalhockey goed is voor de ontwikkeling van de basisvaardigheden van (jonge) kinderen gaan alle 2ejaars E, D en C teams komend seizoen deelnemen aan de zaalhockeycompetitie. Ook worden er voor het eerst dit jaar een aantal zaaltrainingsmomenten geregeld voor de 1ejaars E. In de oudere breedte jeugdteams hebben teams de keuze gehad om zich in te schrijven (vanaf B3 en vanaf A2). De andere A- en B-teams nemen automatisch deel.


We hebben dit zaalseizoen gelukkig meer zaaltrainingsuren dan we afgelopen seizoen hadden. We zijn nog hard bezig met het regelen van de laatste uren maar het ziet ernaar uit dat we alle teams het aantal keer/uur kunnen laten trainen dat we dit jaar als doel hadden gesteld. Als we het definitieve aantal uren weten, kunnen deze worden verdeeld over de verschillende teams. Zodra het trainingsschema rond is, zal dit worden gecommuniceerd.


In de bijlage vind je meer informatie over het komende zaalhockeyseizoen, zoals de competitiedagen, trainingen, contributie, benodigde materialen en de organisatie van de wedstrijden.


Op vrijdagavond 30 november zal er voor alle zaalcoaches en andere geïnteresseerden een zaalhockey coach-avond zijn met demonstratie. In de eerste week van december zal er een zaalhockey arbitrageavond worden georganiseerd. Meer informatie hierover volgt.

Heb je ondanks alle informatie nog vragen voor de zaalhockeycommissie?
We zijn bereikbaar via email [email protected]


De Bloemendaal zaalhockey-commissie,

André Morees, Lidewij Boogers, Marije Hemmes, Paulien Schous

 
Bijlage: INFO BULLETIN ZAALHOCKEY 2018-2019.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda