Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Maak kennis met onze jeugdtrainers

HC Bloemendaal streeft ernaar om zoveel mogelijk breedte-jeugdtrainingen te laten verzorgen door hockeytrainers met een trainersdiploma. Deze diploma's zijn er in verschillende varianten. De bekendste zijn de diploma's Hockey Trainer, 2, 3 en 4 ("HT"). De afgelopen seizoenen is het gelukt om steeds meer gediplomeerde trainers aan ons te binden. In de meeste gevallen is zo'n trainer bij ons de trainer-coach van een top-jeugd team en geeft hij of zij ook training aan breedte-teams. Een mooie combinatie, want op die manier brengen we de kennis en ervaring op het veld in de praktijk bij al onze jeugd! Het brengt consistentie en kwaliteit in de trainingen. Zo worden de kinderen vanaf de jongste jeugd tot en met de breedte ABC-teams getraind door professionele trainers. Dit is een goede ontwikkeling. Op dit moment wordt meer dan 80% van alle jeugdtrainingen op Bloemendaal begeleid door gediplomeerde trainers.

 

 

Hieronder stellen wij de trainers kort aan jullie voor:

 

 

Ben Howarth (trainer/coach JA1 en coördinator Jongens CD) komt uit Engeland en heeft jaren ervaring in België opgedaan in de vrouwen-hoofdklasse. Hij is op dit moment ook assistent bij Groningen Dames 1 en bij de mannen van de USA. Ben geeft bij ons veel uren training en is verantwoordelijk voor de JC en JD.

 

 

Damien van der Peet (trainer/coach MA1) is al weer drie jaar actief bij ons. Damien is afkomstig van HBS en is daar ook assistent van Dames 1 geweest. Dit jaar maakt hij ook onderdeel uit van de staf van Heren 1.

 

 

Vincent Opgelder (trainer/coach JB1) is natuurlijk al vele jaren actief bij ons. Hij is afkomstig van Overbos. Hij is in de afgelopen jaren ook trainer bij Terriërs H1 en Kikkers H1. Afgelopen seizoenen was hij verantwoordelijk voor de JABC. Hij geeft naast het coachen nog een aantal uren training, vooral aan de jongste jeugd.

 

 

Ewout Pahud (coordinator EFMus en trainer/coach MB1) is een ras echte Bloemendaler. Ewout is sinds een paar jaar ook op Bennebroek actief, waar hij dit jaar coach is van Bennebroek Dames 1.

 

 

Matthijs Krauss (assistent trainer/coach MB1 en coördinator Meisjes CD) is dit jaar voor het eerst bij ons actief. Matthijs heeft zijn hele jeugd bij Oranje-Zwart gekeept. Na wat omzwervingen is hij nu volle bak bij ons aan de slag en geeft heel veel breedte-training. Hij is verantwoordelijk voor de Meisjes C en D teams. Tevens is hij op dit moment coach van Shinty Heren 1 in Zeist.

 

 

Sjoerd Wolters (trainer/coach JC1) is voor het vierde jaar actief op onze club. Dit jaar niet meer als coördinator, maar als coach van JC1 en hij geeft veel uren training aan verschillende teams. Hij is dit jaar ook nog coach bij Alliance Heren 1 en coördinator Heppie Hockey op Bloemendaal.

 

 

Remco van der Weijden (trainer/coach JD1 en assistent JA1) is al weer voor het derde jaar actief op Bloemendaal. Remco is afkomstig van HC Haarlem waar hij heel veel verschillende taken heeft gehad en jaren lang gecoacht heeft. Naast zijn werkzaamheden bij ons is hij een bezige bij, want hij werkt als elektrotechnicus bij Corus en doet ook nog een opleiding.

 

 

Joep van Rheenen (trainer/coach MD1) is nog nooit op een ander hockeyclub actief geweest en is dus ook op-en-top Bloemendaler. Joep geeft heel veel verschillende teams training en coacht daarnaast dit jaar MD1.

 

 

Kees van Schieveen (trainer/coach MD1 en assistent MA1) is voor het tweede jaar werkzaam bij ons. Kees is afkomstig van Hisalis. Kees coacht twee teams en geeft veel uren training. Kees is tevens lid van het begeleidingsteam van D1. Daarnaast volgt hij de opleiding fysiotherapie.

 

 

Laura Heupers (Coach MA2, MD2 en coördinator AB) heeft al haar hele leven bij ons gehockeyd en volgt nu via haar studie de HT3 opleiding. Inmiddels is ze al volop actief bij ons. Ze coacht MA2 en MD2, is coördinator voor alle A en B teams en geeft ook nog veel uren training.

 

 

Nick Schreuder (keeperstrainer) is voor het derde jaar actief en geeft heel veel uren keeperstraining. Voor Nick is dat ook echt zijn vak en is hij op meerdere clubs actief.

 

 

Feiko Keilholz (keeperstrainer) is natuurlijk al jaren een bekend gezicht binnen de keepersafdeling. In het verleden was hij keeperstrainer van Dames 1 en de afgelopen 2 jaar tweede doelman bij Heren 1. Ook dit jaar geeft hij weer een aantal top-keepers training. Ook is hij manager van H1.

 

 

Jorge Nolte (TD)

Koen Hemmes (Bestuurslid Hockeyontwikkeling)

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda