Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
AngelWings maakt contact!
Met vijftig enthousiaste Angels zijn we goed op weg. Daar kan iedere geïnteresseerde dame zich bij aansluiten. En dat het de moeite waard is, werd laatst weer duidelijk. Op woensdag 21 november vond de eerste speeddate-avond plaats. De voltallige Damus 1 selectie inclusief staf was aanwezig, samen met een even groot aantal Angels.

Maatschappelijk op weg helpen
Het doel van de avond was de meiden van Damus 1 te helpen met al hun loopbaan- en carrièrevragen. Hiervoor konden ze bij een groot aantal Angels terecht.
In elf rondes van drie minuten speeddaten konden zoveel mogelijk gesprekken plaatsvinden. Resultaat: minimaal elf nieuwe connecties, veel nieuwe ideeën en inzichten, heel veel plezier en een aanloop naar nieuwe stageplekken of banen.
Het was een ontzettend verrassende, leuke en interactieve avond, waar alle aanwezigen energie van kregen. De borrel na afloop bood gelegenheid voor verdere gesprekken en voor een nadere kennismaking tussen de Angels zelf.

Hockey is de focus van Damus1, maar daarnaast is het van groot belang maatschappelijk sterke dames de werkende wereld in te helpen. AngelWings maakt zich ook daar sterk voor; deze speeddate avond is daar een voorbeeld van.
Daarnaast faciliteert de club via Maarten Frowein en Govert Ho één-op-één loopbaan gesprekken voor Dames 1 en Heren 1.

Heb je ideeën of wil je een grotere betrokkenheid bij Damus1 en de club, laat het ons weten of meld je aan bij de AngelWings ([email protected]). We kijken naar je uit!

Wat was ook alweer het idee bij de oprichting van de AngelWings in 2017:
1. Morele en maatschappelijke steun aan Damus1
2. Contacten leggen en verstevigen tussen Damus1 en de club en tussen betrokkenen onderling en de club
3. Financiële support voor Damus1 ter ondersteuning van de weg naar een stevige positie in de hoofdklasse
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda