Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: Klaar voor de zaal

Niet voor niks op tijd je bed uit. Dat is dan wel weer fijn. De velden waren gewoon bespeelbaar afgelopen weekend. Maar kóud was het langs de lijn! Nou vind ik dat al snel dus misschien ben ik geen goede graadmeter. De kinderen die op het veld stonden speelden alsof er niets aan de hand was. Thermo aan en rennen. Hockeyers hebben het niet koud. Op zaterdag niet en op zondag niet. De koukleumers staan langs de lijn.

 

Dus: ik ben klaar voor de zaal. Ik weet het, de tijden zijn onmogelijk, de zalen ademen hun muffe sportlucht en de koffie is meestal niet om te drinken (we zijn verwend), maar toch ben ik er klaar voor. De clúb is er klaar voor. Het was een hele zoektocht maar alle teams krijgen trainingsuren, zelfs de allerjongsten. Zij spelen nog geen wedstrijden in de zaal maar voor hen is zaalhockey leuk en leerzaam.

 

Wat ik wel mis tijdens een winterstop is de warmte van ons mooie clubhuis, altijd zo’n vanzelfsprekende en fijne plaats om bij elkaar te komen. Hoe doen zaalsportclubs dat? Geen eigen stekkie, geen eigen geur, geen bardiensten. Saai hoor. Maar goed, in de winterstop is het er dus rustig, van 17 december tot 5 januari is het er stil. Op 6 januari 2019 pakken we dan de draad weer op met de nieuwjaarsborrel: afgelopen keer drukbezocht door oud én jong en daar rekenen we zeker weer op!

 

Voorafgaand aan de nieuwjaarsborrel (15.30 uur) zal er een buitengewone algemene vergadering zijn (14.30 uur), met één belangrijk agendapunt. Lisette van Amerongen, bestuurslid senioren/veteranen, heeft namelijk aangegeven dat ze haar bestuurstijd op korte termijn zal beëindigen. Het lukt Lisette op dit moment niet om de tijd vrij te (blijven) maken om haar bestuurstaken in te vullen met de zorgvuldigheid, de aandacht en het plezier waarmee ze dat steeds heeft gedaan en wil doen. En hoe jammer we dat met het bestuur ook vinden, we hebben er begrip voor dat Lisette deze keuze moet maken.

Samen met haar hebben we nagedacht over een geschikte en enthousiaste opvolger en die menen wij zeker te hebben gevonden in de persoon van Rutger Meijerink. Rutger kennen we als de stuwende kracht achter de vrijwilligers voor de EHL en de overstap naar Osaka-clubkleding. Verder kennen we hem als aanvoerder van HVF, vader van Bo en Siem en man van Anne (barcommissie). Tijdens de buitengewone algemene vergadering zal Rutger worden voorgedragen door het bestuur om te worden benoemd tot bestuurslid senioren/veteranen.

 

Tot in de zaal, op de site en op de club. En natuurlijk… op de fiets.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda