Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
J6E1 wint het Jongste Jeugd Top Toernooi
J6E1 heeft het sterk bezette Jongste Jeugd Top Toernooi in Eindhoven gewonnen. Een hele knappe prestatie! Lees hieronder hun verslag.

Op zondag 2 december is het vroeg dag. We vertrekken rond acht uur richting Oranje Rood in Eindhoven om deel te nemen aan het jaarlijkse Jongste Jeugd Top Toernooi voor E6 en -8 tallen van de clubs uit de hoofdklasse. De eerste wedstrijd spelen we tegen gastclub Oranje Rood. We laten meteen zien uit welk hout we zijn gesneden en winnen in de regen met 6-2. Vervolgens winnen we ook onze volgende wedstrijden en spelen tegen KZ met 2-2 gelijk na een 2-0 achterstand! De finale is een feit en die spelen we tegen een volgende Haagse tegenstander: HDM. Het is spannend en HDM blijkt een sterke tegenstander. We komen door een mooie goal van Taeke op voorsprong, maar al snel maakt HDM gelijk. De druk op onze goal neemt toe, maar door schitterend keeperswerk van Mick en onze topverdedigers Rijk, Tjalle, Duuk en Willem, krijgt HDM de bal er niet meer in. In de laatste minuten knalt Timme nog een bal naar voren, waar Gijs wel raad mee weet. Hij maakt de winnende goal!
Bij de prijsuitreiking gaat het nog bijna mis als we als nummer twee worden omgeroepen, maar de voortreffelijke toernooi organisatie herstelt het foutje snel. We krijgen de eerste prijs uitgereikt en staan juichend op het podium. Met de prijzen kan het niet op als iedereen vervolgens nog een medaille krijgt en de organisatie Timme aanwijst als beste speler van het toernooi!
Moe maar zeer voldaan keren we huiswaarts en kunnen de jongens hun geluk nog delen met Sint en Piet. Een paar extra pepernoten hebben deze toppers wel verdiend!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda